volg de
instructies
- Snipper de knoflook en 1 sjalot fijn en zweet ze aan in de pan. Voeg de spinazie, kookroom en witte-wijnsaus toe, laat dit zachtjes een aantal minuten doorkoken.
- Plisseer voor de salade de pomodori tomaten, snijd ze in kwarten en verwijder de zaadlijsten. Snijd ze vervolgens in repen. Snipper een halve sjalot fijn en meng dit met de tomaat. Breng op smaak met peper, zeezout, witte wijnazijn en olijfolie.
- Zet een ruime pan water met zout en een scheut olijfolie op en breng deze aan de kook. Gaar de pappardelle pasta hierin ‘Al Dente’. Giet de pasta af en meng deze met de saus.
- Dresseer de pasta in de borden en garneer met de gerookte zalm snippers, gebrokkelde feta, gehakte blad peterselie en gehalveerde cherry trostomaatjes. Serveer de tomaten salade los in een schaal.
" />
" />
" />
" />
" />
" />
