“Pappardelle met warm gerookte zalm, spinazie, feta & tomaten salade.”

dit heb
je nodig

Alles bestellen »

Altoni pappardelle

Pappardelle

Bak à 1 kilo
Art.nr.: 2334598

Bestellen
Ardo gehakte spinazie

Gehakte spinazie

Doos 4 zakken à 2,5 kilo
Art.nr.: 4641347

Bestellen
Violife Griekse feta

Griekse feta

Pak à 400 gram
Art.nr.: 4324323

Bestellen
Knorr witte wijnsaus

Witte wijnsaus

Pak à 1 liter
Art.nr.: 2316786

Bestellen
Hollandse tomaten

Tomaten

Per kilo
Art.nr.: 4510930

Bestellen
Blad peterselie

Bladpeterselie

Per bos
Art.nr.: 4510716

Bestellen
Cherrytomaatjes

Cherrytomaatjes

Per kilo
Art.nr.: 4510873

Bestellen
Jongens van de Fant pulled warmgerookte zalm

Warm gerookte zalm snippers

Pak à 1 kilo
Art.nr.: 3430329

Bestellen
Sjalotten (rond)

Sjalotten

Zak à 1 kilo
Art.nr.: 4532942

Bestellen
Knoflook bol

Knoflook

Per stuk
Art.nr.: 4519122

Bestellen
Witte wijn azijn

Witte wijn azijn

Fles à 250 ml
Art.nr.: 2350354

Bestellen
Sabroso olijfolie extra virgin

Olijfolie

Petfles à 1 liter
Art.nr.: 2512110

Bestellen
Debic kookroom

Kookroom

Fles à 1 liter
Art.nr.: 4300000

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk gerecht op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

Meer over onze chef-kok
Recept pappardelle met warm gerookte zalm

volg de
instructies

  1. Snipper de knoflook en 1 sjalot fijn en zweet ze aan in de pan. Voeg de spinazie, kookroom en witte-wijnsaus toe, laat dit zachtjes een aantal minuten doorkoken.
  2. Plisseer voor de salade de pomodori tomaten, snijd ze in kwarten en verwijder de zaadlijsten. Snijd ze vervolgens in repen. Snipper een halve sjalot fijn en meng dit met de tomaat. Breng op smaak met peper, zeezout, witte wijnazijn en olijfolie.
  3. Zet een ruime pan water met zout en een scheut olijfolie op en breng deze aan de kook. Gaar de pappardelle pasta hierin ‘Al Dente’. Giet de pasta af en meng deze met de saus.
  4. Dresseer de pasta in de borden en garneer met de gerookte zalm snippers, gebrokkelde feta, gehakte blad peterselie en gehalveerde cherry trostomaatjes. Serveer de tomaten salade los in een schaal.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vraag het
aan de chef

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

aanbevolen
artikelen

Naar recepten overzicht
Surf en Turf met langoustine kreeften jus, kreeften bitterbal en grainfed biefstuk.

Recept

Surf en Turf met langoustine kreeften jus

Surf en Turf met langoustine kreeften jus, kreeften bitterbal en grainfed biefstuk.

Lees meer
Echte kaas komt uit de Beemster.

Promo

Beemster kaas

Geef met Beemster kaas smaak aan elk moment. Van een plak voor op de boterham of tosti, heerlijke flakes voor over je pastagerecht, tot aan de meest smaakvolle blokjes kaas voor de borrel.

Lees meer
Koning croissant met slagroom, lemon curd en hand sinaasappel

Recept

Koning croissantjes met slagroom

Koning croissantjes met slagroom, lemon curd en hand sinaasappel.

Lees meer
Texels Trots croquetten

Private Label

Texels Trots

Bied je gasten een unieke Texelse smaakervaring met Texels Trots! Ambacht en passie komen samen in heerlijke snacks.

Lees meer
Chefs Gemak - Gamba's Pil Pil

Chefs Gemak

Gamba’s Pil Pil

Gamba's Pil Pil met ovengroenten.

Lees meer
Chefs Gemak - Luchtige gamba's paprikasoep

Chefs Gemak

Luchtige paprikasoep met gamba’s

Luchtige paprikasoep met gamba's, venkel en koriander.

Lees meer