“Rib roast van de BBQ met rib rub.”

dit heb
je nodig

Alles bestellen »

Livar rib roast

Rib roast

Per stuk à 1,8 kilo
Art.nr.: 3717123

Bestellen
BQQ Rib rub

Rib rub BBQ

Bus à 500 gram
Art.nr.: 2140888

Bestellen
Hexagon charcoal staven

Hexagon charcoal staven

Zak à 10 kilo
Art.nr.: 5460019

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk gerecht op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

Meer over onze chef-kok
Rib roast van de BBQ

volg de
instructies

  1. Haal de Livar Rib roast uit het vacuüm en leg op de snijplank. Snijdt waar nodig het vlees bij.
  2. Rub de rib roast in met de BBQ rub en klop het overtollige eraf.
  3. Steek The Bastard (BBQ) aan met de Hexagon houtskool staven. Deze staven zorgen voor een geleidelijke hitte verdeling en zijn na kort gebruik simpel te hergebruiken door ze kort onder te dompelen in een bak water.
  4. Verhit de The Bastard tot 120°C indirecte hitte en leg de rib roast in het midden van de barbecue.
  5. Gaar het vlees tot een kern van 62°C. Laat het vlees rusten en serveer eventueel met chimichurri of kruidenboter.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vraag het
aan de chef

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.