volg de
instructies
- Trek 5 blaadjes salie en 10 blaadjes dragon voorzichtig van de steel.
- Pel de teen knoflook en hak deze grof. Verhit de olie zachtjes en voeg de kruiden en knoflook toe.
- Laat afkoelen en meng met de rode wijnazijn, peper en zout.
- Plicheer de tomaatjes door ze een aantal seconde in een pan kokend water te houden en schrik ze direct koud in ijswater.
- Verwijder de schillen en vacumeer ze met de eerder gemaakte kruidenolie.
- Pluk de Hollandse kropsla tot de gele kern over blijft. Pluk deze ook en was het kort en voorzichtig in koud water.
- Meng 1 dl basisdressing met de ansjovis en limoenschil in de keukenmachine tot een gladde massa.
- Snijd de watermeloen in gelijke delen en grill deze aan beide kanten in een hete grillpan.
- Dep de coquilles droog en bak ze mooi goudbruin in een koekenpan met een klein scheutje olie.
- Temper het vuur en voeg een klont roomboter toe. Breng ze op smaak met peper en zout en dresseer het gerecht.
" />
" />
" />
" />
" />
" />
