volg de
instructies
Benodigdheden:
- Serranoham Duroc – 15 mnd
Per stuk
Art.nr.: 43.115.78 - Chaupain desem broodvingers meergranen
Doos 24 stuks à 190 gram
Art.nr.: 46.204.82 - Padron pepers
Per kilo
Art.nr.: 45.902.05 - Sapori di casa pesto alla genovese
Pot à 500 gram
Art.nr.: 23.177.00 - Waterkers fijn
Per bakje
Art.nr.: 45.312.91 - Bresc aio e lemone
Pot à 450 gram
Art.nr.: 43.012.56 - Knoflook bol
Per stuk
Art.nr.: 45.191.22 - Tebben pecorino geraspt
Zak à 1 kilo
Art.nr.: 43.302.21 - Maldon sea salt flakes
Emmer à 1400 gram
Art.nr.: 20.004.96 - Sabroso olijfolie extra virgin
Petfles à 1 liter
Art.nr.: 25.121.10 - Roomboter rol met zout
Rol à 250 gram
Art.nr.: 43.316.17
Wijntip
- Obalo rioja reserva 75cl
Doos à 6 flessen
Art.nr.: 08.329.58
Aan de slag
- Snijdt de serranoham in dunne plakken met een snijmachine.
- Scheur de brood vingers los en leg ze op een oven rooster.
- Besprenkel het brood met olijfolie, zeezout en knoflook.
- Meng de Aio e Lemone met pesto en besmeer het brood.
- Strooi wat pecorino kaas erover en rooster het brood in het midden van de oven voor ±6-8 min op 180ºC graden.
- Grill de padron pepers rondom tot ze iets zachter worden. Besprenkel ze met ruim olijfolie en zeezout. Serveer de padron pepers samen met de Duroc serranoham en toast op een borrelplank en maak af met waterkers en gezouten roomboter.