Partner
In ons eigen Horeca Vakcollege ‘De Ambacht’ stomen we deelnemers klaar tot gediplomeerd SVH-kok, leermeester of keuken- en bedieningsassistent.
Private Label
Serveer authentieke gerechten met de Oosterse producten van Yindee!
Horeca vakcollege
6 maanden / 1x p.w. les
Zet de volgende stap in jouw culinaire carrière! Als SVH Zelfstandig Werkend Kok (niveau 3) leer je zelfstandig de keuken runnen, van het bereiden van gerechten tot het aansturen van een team. Word de professional die je altijd wilde zijn!
Horeca vakcollege
1 dag + thuisstudie 12-16 uur
Ontwikkel je kennis over wijn en leer professioneel wijnadvies geven aan gasten. Met de SVH WIJN2-cursus verdiep je je in wijnsoorten, smaakprofielen en het combineren van wijnen met gerechten. Ideaal voor sommeliers en horecaprofessionals die hun wijnkennis willen uitbreiden en upsell will vergroten.
Concept
De allerbeste brood- en patisserieproducten uit alle windstreken samenbrengen onder één dak, dat is de missie van Chaupain.
Recept
Een lunch met als basis ingredient, ei.