Partner
In ons eigen Horeca Vakcollege ‘De Ambacht’ stomen we deelnemers klaar tot gediplomeerd SVH-kok, leermeester of keuken- en bedieningsassistent.
Horeca vakcollege
6 maanden / 1x p.w. les
Zet de volgende stap in jouw culinaire carrière! Als SVH Zelfstandig Werkend Kok (niveau 3) leer je zelfstandig de keuken runnen, van het bereiden van gerechten tot het aansturen van een team. Word de professional die je altijd wilde zijn!
Horeca vakcollege
1 day
Looking to work or manage a business in hospitality? The SVH Social Responsibility course equips you with the knowledge and certification to ensure a safe and responsible work environment. Master essential health, safety, and hygiene standards in the hospitality industry.
Wildstoof risotto met spruiten, bospeen en walnoten
Geglaceerde short ribs met bloemkool, pesto en gezouten macadamianoten
Recept
Hazelnoten pavlova met dulce de leche crème en chocolade kroepoek.
17.00 tot 20.00 uur, Oostzaan
Een culinaire reis door Noord-Holland. Lokaal, duurzaam en vol smaak.