" />
Partner
In ons eigen Horeca Vakcollege ‘De Ambacht’ stomen we deelnemers klaar tot gediplomeerd SVH-kok, leermeester of keuken- en bedieningsassistent.
" />
Horeca vakcollege
6 maanden / 1x p.w. les
Zet de volgende stap in jouw culinaire carrière! Als SVH Zelfstandig Werkend Kok (niveau 3) leer je zelfstandig de keuken runnen, van het bereiden van gerechten tot het aansturen van een team. Word de professional die je altijd wilde zijn!
" />
Horeca vakcollege
1 day
Looking to work or manage a business in hospitality? The SVH Social Responsibility course equips you with the knowledge and certification to ensure a safe and responsible work environment. Master essential health, safety, and hygiene standards in the hospitality industry.
" />
Recept
Duroc ‘Serrano”, Piementos de Padrón en desem toast gegratineerde met ‘Aio e Lemone’ en pecorino.
" />
promo
De Heinzelmann CHEF-X is een krachtige, veelzijdige en compacte keukenmachine voor professionals. Dankzij het slimme ontwerp is de CHEF-X eenvoudig te verplaatsen en snel inzetbaar. Met diverse functies verhoogt hij efficiëntie en precisie, ideaal voor een snelle en consistente keukenworkflow.
" />
Chefs Gemak
Brioche warme lamsham met salade en specerijen yoghurt.