Partner
In ons eigen Horeca Vakcollege ‘De Ambacht’ stomen we deelnemers klaar tot gediplomeerd SVH-kok, leermeester of keuken- en bedieningsassistent.
Horeca vakcollege
6 maanden / 1x p.w. les
Zet de volgende stap in jouw culinaire carrière! Als SVH Zelfstandig Werkend Kok (niveau 3) leer je zelfstandig de keuken runnen, van het bereiden van gerechten tot het aansturen van een team. Word de professional die je altijd wilde zijn!
Horeca vakcollege
1 day
Looking to work or manage a business in hospitality? The SVH Social Responsibility course equips you with the knowledge and certification to ensure a safe and responsible work environment. Master essential health, safety, and hygiene standards in the hospitality industry.
Promo
Wild van Wild, opgericht door twee jagende broers met een passie voor de natuur en gastronomie.
Wijnstreek
Een van de meest toonaangevende wijngebieden van Italië en dat is niet zonder reden.
Promo
Met meer dan 2500+ producten in het assortiment bedient Stylepoint elk niveau van de horecamarkt in meerdere landen.