volg de
instructies
- Rasp de Pecorino en draai deze in de keukenmachine samen met de boter.
- Verwarm de slagroom, voeg de slagroom toe aan het mengsel en draai tot een gladde massa.
- Breng het mengsel op smaak met peper uit de molen en nootmuskaat.
- Wrijf de crème door een bolzeef en bewaar.
- Rooster de pompoen pitten in de oven op 170 graden voor ± 8 min.
- Snijd de pompoen en pastinaak op de snijmachine in dunne plakken en vervolgens in zeer fijne julienne en bewaar ze op ijswater.
- Leg de spruit bladeren op elkaar en snijd deze in zeer fijne julienne en bewaar op koud water.
- Verhit het zuurvlees in een pan. Meng de maizena met 1 eetlepel water tot een papje en voeg toe aan het zuurvlees. Verhit dit zachtjes tot de maizena zorgt voor binding.
- Leg het zuurvlees aan de kant tot doorgifte.
- Leg de taco’s in de houder, lek de pompoen en pastinaak uit en vul de taco’s.
- Schep het zuurvlees erop en vervolgens een lepel van de kaascreme.
- Maak de taco’s af met de uitgelekte spruitenblad en rode ui, pompoen pitten en versgeraspte Pecorino kaas.
" />
" />
" />
" />
" />
" />
