“Tiramisu met amandel, chocoladeschaafsel & chocoladesaus.”

dit heb
je nodig

Alles bestellen »

Debic tiramisu

Tiramisu

Fles à 1 liter
Art.nr.: 4300282

Bestellen
Bonomi ladyfingers

Lange vingers

Pak à 500 gram
Art.nr.: 2780816

Bestellen
Teissere amandel siroop

Amandel siroop

Fles à 70 cl
Art.nr.: 0282385

Bestellen
Buisman cacaopoeder

Cacao poeder

Bus à 250 gram
Art.nr.: 2017516

Bestellen
CoolBreak pure smelt chocolade 80% puur

80% pure smelt chocolade

Emmer à 5 kilo
Art.nr.: 3130698

Bestellen
Coolbreak melkchocolade topping

Chocolade saus

Fles à 500 ml
Art.nr.: 3110989

Bestellen
Van Wijck amandelschaafsel

Amandelschaafsel

Bak à 1 kilo
Art.nr.: 2737544

Bestellen
Danaeg eiwit

Eiwit

Fles à 1 liter
Art.nr.: 4221074

Bestellen
Van Gilse kristalsuiker

Kristalsuiker

Pak à 1 kilo
Art.nr.: 2000248

Bestellen
Mescoo espresso

Espresso

Doos 6 zakken à 250 gram
Art.nr.: 3130440

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk gerecht op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

Meer over onze chef-kok
Recept tiramisu met amandel

volg de
instructies

  1. Klop de tiramisu stijf in de keukenmachine en spatel 3 eetlepels koffie erdoorheen. Voeg de rasp van een halve limoen toe, meng dit en bewaar het mengsel in een spuitzak.
  2. Meng de koffie samen met de amandel likeur of siroop. Dompel de lange vingers in het koffie mengsel en plaats ze direct op het servies of disposable materiaal. Zorg dat de bodem is bedekt met lange vingers. Spuit hierop een laagje tiramisu crème en herhaal dit proces tot het bakje tot de rand is gevuld. Eindig met een laag tiramisu crème.
  3. Zet de tiramisu in de koelkast en laat deze voor 1-2 uur opstijven.
  4. Meng de amandelen, het suiker en het eiwit in een bekken. Plaats het luchtig op een ovenplateau met opstaande rand en voorzien van een stuk bakpapier. Gaar voor ± 6-8 minuten op 180 °C graden goudbruin.
  5. Maak de tiramisu af met de chocoladesaus, rasp van bittere chocolade, cacaopoeder en de krokante amandelen.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vraag het
aan de chef

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.