“VHC Jongens bedankt iedereen die ons 80-jarige jubileum onvergetelijk heeft gemaakt!”
VHC Jongens bedankt iedereen die ons 80-jarige jubileum onvergetelijk heeft gemaakt! We hebben enorm genoten van jullie aanwezigheid en de geweldige sfeer tijdens deze bijzondere dagen. Tijdens ons jubileum hebben wij Chefs Gemak gelanceerd, de innovatieve oplossing voor chefs die streven naar culinaire perfectie, zonder uren in de keuken te staan.
Partner
Met de keukenapparatuur van RATIONAL kunnen horecaondernemers hun productiviteit verhogen, tijd besparen en keukenprestaties verbeteren.
Private Label
Bied je gasten een unieke Texelse smaakervaring met Texels Trots! Ambacht en passie komen samen in heerlijke snacks.
Partner
FHC Formulebeheer beheert drie franchiseformules die ondernemers helpen om te groeien in de foodbranche.
Chefs Gemak
Gamba's Pil Pil met ovengroenten.
Chefs Gemak
Luchtige paprikasoep met gamba's, venkel en koriander.
Chefs Gemak
Zomerse gamba’s met een frisse salade, mango chutney, gamba’s en kikkererwten.
Chefs Gemak
Pinsa roll met abrikoos, geitenkaas en bacon.
Chefs Gemak
Pinsa pulled pork.
Chefs Gemak
Pinsa kuchen met hete kip, jalapeño en crème fraîche.
Chefs Gemak
Steak bloemkool met chimmichurri, labneh en granaatappel.
Chefs Gemak
Bloemkool fine dining met doperwten, macadamia en ras el hanout.
Chefs Gemak
Crispy bloemkool burger met cheddar en tomatensalsa.
Chefs Gemak
Brioche warme lamsham met salade en specerijen yoghurt.
Chefs Gemak
Geglaceerde lamsbout met zoete aardappel en harissa chutney.
Chefs Gemak
Gegrilde lamsbout met boekweit salade, tuinbonen met pompoenpitten olie.
Chefs Gemak
Steak tartaar met krokant gepocheerd ei.
Chefs Gemak
Gepocheerd ei met brioche toast, avocado spread, gepocheerd ei en tomatensalsa.
Chefs Gemak
Ambachtelijk gerookte zalm, doperwt, gepocheerd ei en furikake.
Chefs Gemak
Spicy kipsaté schiacciata met harissa-mayonaise.
Chefs Gemak
Teriyaki kipsaté met tempura banaan en wasabi crackers.
Chefs Gemak
Kipsaté tortilla met yakiniku, dukkah en mediteraanse yoghurt.
Chefs Gemak
Salade pekingeend met glasnoedels, kerriemayonaise en paprika.
Chefs Gemak
Steamed buns pekingeend met hoisin en komkommersalade.
Chefs Gemak
Geroosterde pekingeend met bloemkool teriyaki crème en gegrilde lente-ui.
Chefs Gemak
Salted caramel met tiramisu crème en karamelsaus.
Chefs Gemak
Tiramisu tartelette framboos met mascarpone mousse.
Chefs Gemak
Tiramisu crème met advocaat, witte chocolade en koffie.
Private Label
Houd je gerechten warm en smaakvol met de Fire & Flame brandpasta.
Partner
Number1 Catering onderscheidt zich door het aanbieden van kwalitatieve en smaakvolle producten.
Partner
Kaasfort Amsterdam is de basis waaruit de kazen worden gedistribueerd naar de horeca.
Chefs Gemak
Beef chuck-eye sandwich met met relish, cheddar en jalapeño.
Chefs Gemak
Glazed beef chuck-eye met bloemkool creme, geroosterde spicy bimi en groene kruiden crumble.
Chefs Gemak
Slow cooked beef chuck-eye met wilde rijst, hoisin limoen en seroendeng.
Chefs Gemak
Geglaceerde kalfswang met stoofpeer, lauwwarme zuurkool en pastinaak.
Chefs Gemak
Geroosterde paprika soep met saffraan rouille, gestoofde kalfswang en peterselie.
Chefs Gemak
Gebakken kalfswang met pompoencrème, gerookte amandel en kastanje champignons.
Chefs Gemak
Rendang taco's met ras el hanout boontjes, cassave crackers, labneh yoghurt en atjar.
Chefs Gemak
Brioche tosti rendang met zoet zure komkommer, koolsalade en harissa mayonaise.
Chefs Gemak
Gua bao met runder rendang, Japanse sesam dressing, rauwkost en geroosterde sesamzaad.
Chefs Gemak
Sharing warm gerookte zalm met olijven, knoflook creme, tomaten crunch, toast, balsamico en gepofte tomaat.
Chefs Gemak
Warm gerookte teriyaki zalm met Japanse sesam dressing, cashewnoten en gegrilde limoenen ketimoen.
Chefs Gemak
Quesadilla warm gerookte zalm met zure room, rode pesto, fijne knolselderij en kale salade.
Chefs Gemak
Ribfingers ‘saté’ met soja sesam, gegrild gepofte aardappel en zure room.
Chefs Gemak
Gegrilde ribfingers met pickled red onion, pastinaak, chips van zoete aardappel.
Chefs Gemak
Salad ‘grilled’ ribfingers met Romaine sla, Grana padano flakes en ceasardressing.
Chefs Gemak
Teriyaki kabeljauw met wasabi sesam en furikake.
Chefs Gemak
Kabeljauwrug met krokante boekweit en saus langoustine.
Chefs Gemak
Franse vissoep met kabeljauw en creme gefermenteerde knoflook.
Chefs Gemak
Noodles chicken bouillon met gepocheerd ei en edamame bonen.
Chefs Gemak
Chicken bites met sesam en tempurako.
Chefs Gemak
Sticky chicken sandwich met harissa mayonaise en tomatensalade.
Chefs Gemak
Oosterse pompoensoep met rund, saffraan rouille en pompoenpitten.
Chefs Gemak
Runder sucade ‘Oos kimchi’ met een salade van rode kool en kruiden crumble.
Chefs Gemak
Geglaceerde runder sucade met pastinaak creme en cresson salade.
Partner
Op het karakteristieke NDSM-Terrein in Amsterdam-Noord heeft onze partner het Inspirium haar zeer uitgebreide showroom.
Horeca vakcollege
9 juli 2024 vanaf 9.00
Bedrijven die alcohol willen verkopen beschikken over een drank- en horecavergunning. Daarin staat dat er altijd iemand in het bedrijf aanwezig moet zijn die beschikt over het diploma van Sociale Hygiëne.
Horeca vakcollege
15 juli 2024 vanaf 9.00
During the opening hours of every (catering) company, foundation, event, institutions or sports clubs where alcohol is served, according to the Licensing and Catering Act, someone must be present who is in possession of the SVH Social Responsibility diploma.
Rational
16 juli 2024 vanaf 11.00
In de demokeuken laten de kooktechnisch adviseurs van RATIONAL jou de iCombi® Pro en de iVario® uitgebreid zien.
Rational
30 juli 2024 vanaf 11.00
In de demokeuken laten de kooktechnisch adviseurs van RATIONAL jou de iCombi® Pro en de iVario® uitgebreid zien.
Rational
12 augustus 2024 vanaf 11.00
In de demokeuken laten de kooktechnisch adviseurs van RATIONAL jou de iCombi® Pro en de iVario® uitgebreid zien.
Rational
2 september 2024 vanaf 11.00
In de demokeuken laten de kooktechnisch adviseurs van RATIONAL jou de iCombi® Pro en de iVario® uitgebreid zien.
Horeca vakcollege
3 september 2024 vanaf 9.00
Bedrijven die alcohol willen verkopen beschikken over een drank- en horecavergunning. Daarin staat dat er altijd iemand in het bedrijf aanwezig moet zijn die beschikt over het diploma van Sociale Hygiëne.
Horeca vakcollege
10 september 2024 vanaf 9.00
In drie dagen word je opgeleid tot SVH leermeester. De cursus is bedoeld voor horecamedewerkers die al enkele jaren ervaring hebben in het vak.
Rational
16 september 2024 vanaf 11.00
In de demokeuken laten de kooktechnisch adviseurs van RATIONAL jou de iCombi® Pro en de iVario® uitgebreid zien.
Horeca vakcollege
17 september 2024 vanaf 9.00
Ga aan de slag en start je ontdekkingstocht in de wereld van wijn met onze eendaagse SVH cursus!
Rational
15 oktober 2024 vanaf 11.00
In de demokeuken laten de kooktechnisch adviseurs van RATIONAL jou de iCombi® Pro en de iVario® uitgebreid zien.
Rational
29 oktober 2024 vanaf 11.00
In de demokeuken laten de kooktechnisch adviseurs van RATIONAL jou de iCombi® Pro en de iVario® uitgebreid zien.
Horeca vakcollege
oktober 2024
Als je aan deze opleiding wil deelnemen beheers je de kennis en de technieken die aan bod komen in de opleiding SVH Kok.
Horeca vakcollege
november 2024
Deze opleiding is perfect als je wil starten in de keuken. Als keukenassistent assisteer je de kok bij het koken, maken van planningen, voorbereiden van eenvoudige gerechten en leer je elke dag wat nieuws.
Private Label
Proteq Hygiene Solutions heeft een geschikt reinigingsmiddel voor iedere gelegenheid.
Partner
Premium pilsener met Hollandse nuchterheid gebrouwen sinds 2013.
Private Label
Met Campure kruiden til je jouw gerechten naar een hoger niveau.
Private Label
Met Tastybreak geef je jouw klanten een onvergetelijke smaakervaring.
Private Label
Maak kennis met de zuivere en aromatische smaak van Lencke honing!
Private Label
3Pasión: waar smaak en passie samenkomen.
Private Label
SansChef werkt met de beste en puurste ingrediënten om een authentieke smaakbeleving te realiseren.
Private Label
Chef’s Egg: waar alles draait om eiproducten van topkwaliteit.
Private Label
Waan je in Spanje met de heerlijke zongedroogde tomaten, verrukkelijke zoete pepers met roomkaas of smaakvolle tapenade van Soleggiato.
Private Label
Vleeswaren van Het Rijcke Gilde: De smaakvolle finishing touch voor al je favoriete gerechten!
Private Label
Sapori di Casa is dé smaakmaker voor sauzen, pasta en Italiaanse gerechten.
Private Label
Kies je de juiste wijn, dan kan dat een enorme toevoeging zijn aan je gerechten.
Private Label
Deze hoogwaardige lijn van snacks, sauzen, frituurvetten en margarines biedt een totaalconcept voor de horeca.
Private Label
Serveer authentieke gerechten met de Oosterse producten van Yindee!
Private Label
Van Wijck, de beste keuze voor heerlijke noten en zuidvruchten.
Private Label
Het geheim van de hoge kwaliteit van de Sabroso olijfolie zit in het productieproces.
Private Label
De Witte Weijde biedt een mooi assortiment kazen, waarbij smaak en kwaliteit centraal staan.
Concept
Zo zorgen we samen voor een twinkeling in de ogen van je klanten, jong en oud.
Concept
De allerbeste brood- en patisserieproducten uit alle windstreken samenbrengen onder één dak, dat is de missie van Chaupain.
Concept
Het Mescoo-concept biedt horecaondernemers niet alleen kwalitatief hoogwaardige koffie, maar ook een professionele uitstraling.
Concept
Ragazzi levert dagelijks topkwaliteit vlees, wild en gevogelte.
Partner
Slagerij Familie Groen is een ambachtelijk slagersbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van vlees in al zijn facetten.
Partner
Lijfering Drankengroothandel is dé drankenspecialist van Nederland. Onafhankelijk, dus niet gebonden aan één brouwer.
Partner
Maxivers staat voor een samenwerkingsverband tussen onafhankelijke, individuele ondernemers uit alle food & beverage gerelateerde branches.
Partner
In ons eigen Horeca Vakcollege ‘De Ambacht’ stomen we deelnemers klaar tot gediplomeerd SVH-kok, leermeester of keuken- en bedieningsassistent.
Partner
BIGsmilegroep is onze kerstpakketten afdeling met ruim 45 jaar ervaring in het ontwikkelen, samenstellen, en leveren van kerstpakketten aan gerenommeerde bedrijven in Nederland.
Partner
De afnemers van Knook AGF zijn grootverbruikers: (horeca)groothandel, hotels, zorginstellingen, horecabedrijven en veel snackbars.
Partner
Schmidt Zeevis is dé visleverancier van VHC Jongens.
Partner
Lavazza – Bluespresso B.V. is exclusief distributeur voor de zakelijke markt van Lavazza in Nederland en België en is een zusterbedrijf van VHC Jongens voor de verkoop en distributie van koffie.
Project
Foodello is een organisatie die producten redt die niet in de groothandel belanden.
Project
Door de gebruikte emmers en bakken een tweede leven te geven, dragen we ons steentje bij aan een beter milieu.
Project
Voedsel Verbindt zet zich in voor een duurzaam, regionaal en circulair voedselsysteem.
Project
VHC Jongens omarmt het ‘Biodiversiteit op je Bord’ programma van Dutch Cuisine, een organisatie van en voor chefs.
Partner
In de restaurants van Euro-Toques Nederland wordt ambachtelijk gekookt.