“Is het tijd om jouw zaak naar een hoger niveau te tillen? Bij VHC Jongens begrijpen we de waarde van slimme zakelijke oplossingen. Met de focus op een “Klaar voor een slimme zaak?” benadering, streven we ernaar om je te ondersteunen in alle facetten van je onderneming.”
"*" geeft vereiste velden aan
Blijf op de hoogte van aangepaste levertijden op onze Nieuws pagina of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!
De vleesmarkt staat voor grote uitdagingen. Het aanbod van slachtrunderen is de laatste tijd sterk afgenomen door diverse ontwikkelingen, zoals het stoppen van melkveehouders door overheidsmaatregelen, de uitbraak van blauwtong en tekorten aan dierlijk eiwit.
Lees meerIn de podcast "De Stamtafel" schuiven chef-koks Rik van Diepen (VHC Jongens) en Emiel Oosting (VHC ActiFood) aan als gastvrijheidsprofessionals.
Lees meerAls één van de initiatiefnemers heeft VHC Jongens, samen met vijf andere horecagroothandels, een brancheorganisatie opgericht.
Lees meer