Vis gewassen onder de kraan met rubberen handschoenen volgens de HACCP regels

Training

27 januari 2025 vanaf 10.00

HACCP – ENG

HACCP training, mandatory requirement.

Lees meer
Vis gewassen onder de kraan met rubberen handschoenen volgens de HACCP regels

Training

27 januari 2025 vanaf 14.00

HACCP – NL

HACCP training, verplichte kost.

Lees meer
VHC Jongens op Horecava 2023

Beurs

13, 14, 15 & 16 januari 2025

Horecava

Ontdek VHC Jongens tijdens de Horecava op 13, 14, 15 & 16 januari 2025!

Lees meer
Meer omzet met jouw horecazaak

Horeca vakcollege

Startdatum in overleg

Meer omzet met jouw Horecazaak

Realiseer structureel meer gasten (of klanten) die vaker terugkomen en die meer besteden bij ieder bezoek!

Lees meer
Horeca Vakcollege SVH Leermeester

Horeca vakcollege

7 januari 2025 vanaf 9.00

SVH Leermeester

In drie dagen word je opgeleid tot SVH leermeester. De cursus is bedoeld voor horecamedewerkers die al enkele jaren ervaring hebben in het vak.

Lees meer
SVH kok

Horeca vakcollege

22 januari 2025 vanaf 9.00

SVH Basiskok

Via dit opleidingsprogramma stomen wij onze studenten in 22 lesdagen klaar voor het examen tot SVH kok. ​

Lees meer
Horeca Vakcollege Trainingen

Partner

Horeca Vakcollege

In ons eigen Horeca Vakcollege ‘De Ambacht’ stomen we deelnemers klaar tot gediplomeerd SVH-kok, leermeester of keuken- en bedieningsassistent.

Lees meer