“Desem wentelteef met stoofpeer, speculaas en zure room”

dit heb
je nodig

Alles bestellen

Desem wit

Doos 6 stuks à 1100 gr
Artikel nr.: 4625375

Bestellen

Volle melk

Pak à 1 lt
Artikel nr.: 1003018

Bestellen

Crème Brûlée

Fles à 1 lt
Artikel nr.: 4300258

Bestellen

Zure room

Pak à 1 lt
Artikel nr.: 1003389

Bestellen

Speculaas kruiden

Bus à 250 gr
Artikel nr.: 2138081

Bestellen

Stoofperen half

Blik à 3000 gr
Artikel nr.: 2037358

Bestellen

Sorbetijs stoofpeer

Bak à 2500 ml
Artikel nr.: 4811057

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk recept op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

volg de
instructies

  1. Snijd het brood in plakken.
  2. Maak een mengsel van crème brûlée basis met 1/3 melk en roer dit door.
  3. Doop het brood in het mengsel, lek uit en bak aan beide kanten in de roomboter goudbruin.
  4. Dip na het bakken eventueel het brood aan beide kanten door de kaneel suiker.
  5. Leg de gehalveerde peren op een ovenplateau en lak ze af met eigen siroop.
  6. Verwarm de peertjes ± 6 minuten in een oven van 180 graden.
  7. Meng de zure room met speculaas kruiden naar smaak.
  8. Garneer het gerecht af met het stoofperen ijs en atsina cress.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vragen?
neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Yuzu met mango

Chefs Gemak

Yuzu bavarois met mango

Yuzu bavarois met mango, kokos, pecan en munt.

Lees meer
oosterse asperges

Chefs Gemak

Oosterse asperges met omelet

Oosterse asperges met sesamdressing, omelet en cherry tomaat.

Lees meer
Cannelloni asperges

Chefs Gemak

Cannelloni met krokante asperges

Spinazie- en ricottacannelloni met krokante asperges en groene kruidencrumble.

Lees meer