volg de
instructies
- Marineer de bundelzwam met sushi azijn.
- Snijd de eendenborst en dresseer op het bord.
- Garneer het gerecht af met de bundelzwam, bietensaus, cress en crumble van groen kruiden.
“Gerookte eendenborst met bietensaus, gemarineerde bundelzwam en groene kruiden crumble”
Zet een heerlijk recept op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!
Bij Stylepoint staat kwaliteit, waarde en duurzaamheid centraal. Ze creëren merken die een ‘wauw’-factor toevoegen aan de markt. Hun slimme oplossingen resulteren in producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, kracht en veelzijdigheid. Bij alles wat ze doen, streven ze ernaar om de ultieme klantervaring te bieden.
Stylepoint en VHC Jongens BV denken graag met je mee over hoe er een onderscheidende klantbeleving gecreëerd kan worden. Bekijk de website voor meer inspiratie.
"*" geeft vereiste velden aan
Chefs Gemak
Yuzu bavarois met mango, kokos, pecan en munt.
Chefs Gemak
Oosterse asperges met sesamdressing, omelet en cherry tomaat.
Chefs Gemak
Spinazie- en ricottacannelloni met krokante asperges en groene kruidencrumble.