“Gerookte eendenborst met bietensaus, gemarineerde bundelzwam en groene kruiden crumble”

dit heb
je nodig

Alles bestellen

Gerookte eendenborst

Pak à ca. 500 gr
Artikel nr.: 3735894

Bestellen

Bundelzwam bruin

Bak à 150 gr
Artikel nr.: 4534732

Bestellen

Bietje saus

Fles à 720 ml
Artikel nr.: 2313542

Bestellen

Groene kruiden crumble

Pot à 175 gr
Artikel nr.: 2332394

Bestellen

Sushi azijn

Fles à 500 ml
Artikel nr.: 2146430

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk recept op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

volg de
instructies

  1. Marineer de bundelzwam met sushi azijn.
  2. Snijd de eendenborst en dresseer op het bord.
  3. Garneer het gerecht af met de bundelzwam, bietensaus, cress en crumble van groen kruiden.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vragen?
neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Yuzu met mango

Chefs Gemak

Yuzu bavarois met mango

Yuzu bavarois met mango, kokos, pecan en munt.

Lees meer
oosterse asperges

Chefs Gemak

Oosterse asperges met omelet

Oosterse asperges met sesamdressing, omelet en cherry tomaat.

Lees meer
Cannelloni asperges

Chefs Gemak

Cannelloni met krokante asperges

Spinazie- en ricottacannelloni met krokante asperges en groene kruidencrumble.

Lees meer