“Kabeljauw met krokante boekweit, gratin en prei”

dit heb
je nodig

Alles bestellen

Kabeljauw rug zonder vel

Dit artikel is
te bestellen via ATL

Aardappelgratin rolls

Zak à 2 stuks
Artikel nr.: 4505121

Bestellen

Prei gesneden 10mm

Zak à 1 kg
Artikel nr.: 4532463

Bestellen

Crispy boekweit

Pot à 300 gr
Artikel nr.: 2332352

Bestellen

Mosterd dijon zacht

Pot à 865 gr
Artikel nr.: 2318047

Bestellen

Gefermenteerde knoflookmayonaise

Emmer à 1 lt
Artikel nr.: 2314566

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk recept op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

volg de
instructies

  1. Snijd de gratin in plakken van ± 1,5 – 2 cm en bak deze in een pan aan beide kanten goudbruin.
  2. Smeer de kabeljauw aan de bovenkant in met mosterd en breng op smaak met peper en zout.
  3. Dep de kabeljauw vervolgens in de krokante boekweit.
  4. Gaar de kabeljauw in de oven op 180 graden voor 6-8 minuten (afhankelijk van de dikte).
  5. Stoof de prei gaar en breng op smaak.
  6. Smeer de knoflookmayonaise op een lauw warm bord en bouw het gerecht op.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vragen?
neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Yuzu met mango

Chefs Gemak

Yuzu bavarois met mango

Yuzu bavarois met mango, kokos, pecan en munt.

Lees meer
oosterse asperges

Chefs Gemak

Oosterse asperges met omelet

Oosterse asperges met sesamdressing, omelet en cherry tomaat.

Lees meer
Cannelloni asperges

Chefs Gemak

Cannelloni met krokante asperges

Spinazie- en ricottacannelloni met krokante asperges en groene kruidencrumble.

Lees meer