“Kip bouillon met noedels, kabeljauw, taugé, gekookt ei en koriander cress”

dit heb
je nodig

Alles bestellen

Kabeljauw rug zonder vel

Dit artikel is
te bestellen via ATL

Kippen jus

Pak à 1 lt
Artikel nr.: 3757236

Bestellen

Udon noodles Japanse stijl

Pak à 200 gr
Artikel nr.: 2147363

Bestellen

Taugé

Zak à 500 gr
Artikel nr.: 4514370

Bestellen

Eieren M/L

Tray à 90 stuks
Artikel nr.: 4220232

Bestellen

Soja en zwarte knoflook glaze

Pot à 450 gr
Artikel nr.: 2132108

Bestellen

Misopasta wit

Pak à 1 kg
Artikel nr.: 2301240

Bestellen

Ghoa cress

Per bakje
Artikel nr.: 4592293

Bestellen

Crispy chili olie

Pot à 210 gr
Artikel nr.: 2311900

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk recept op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

volg de
instructies

  1. Kook de eieren 6 minuten, schrik ze koud en verwijder de schaal.
  2. Verwarm de kippen jus met de soja garlic paste en de misopasta.
  3. Bak de kabeljauw aan beide kanten goudbruin.
  4. Verwarm de noedels en halveer de eieren.
  5. Bouw het gerecht op met de taugé en maak af met de koriander cress en chili olie.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vragen?
neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Yuzu met mango

Chefs Gemak

Yuzu bavarois met mango

Yuzu bavarois met mango, kokos, pecan en munt.

Lees meer
oosterse asperges

Chefs Gemak

Oosterse asperges met omelet

Oosterse asperges met sesamdressing, omelet en cherry tomaat.

Lees meer
Cannelloni asperges

Chefs Gemak

Cannelloni met krokante asperges

Spinazie- en ricottacannelloni met krokante asperges en groene kruidencrumble.

Lees meer