“Krokante wonton met reestoof, paddenstoel, paarse wortel en bimi”

dit heb
je nodig

Alles bestellen

Ree stoofschotel in saus kant en klaar

Doos 4 zakken à 1 kg
Artikel nr.: 3759117

Bestellen

Wonton

Pak à 300 gr
Artikel nr.: 4611803

Bestellen

Heksenmix

Bak à 200 gr
Artikel nr.: 4531853

Bestellen

Winterwortel paars julienne 2 mm

Zak à 1 kg
Artikel nr.: 4526549

Bestellen

Bloemkoolcrème

Emmer à 1 lt
Artikel nr.: 4375029

Bestellen

Bimi

Per bakje
Artikel nr.: 4534576

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk recept op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

volg de
instructies

  1. Frituur de wonton mbv een pollepel tot krokante bakjes.
  2. Bak de paddenstoelen in de pan en breng op smaak.
  3. Rooster de bimi in de oven 8-10 min op 180 graden met 20% stoom.
  4. Meng de paarse wortel met olijfolie, peper en zout tot een salade.
  5. Verwarm de bloemkoolcrème en de wildstoof en bouw het gerecht op.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vragen?
neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Yuzu met mango

Chefs Gemak

Yuzu bavarois met mango

Yuzu bavarois met mango, kokos, pecan en munt.

Lees meer
oosterse asperges

Chefs Gemak

Oosterse asperges met omelet

Oosterse asperges met sesamdressing, omelet en cherry tomaat.

Lees meer
Cannelloni asperges

Chefs Gemak

Cannelloni met krokante asperges

Spinazie- en ricottacannelloni met krokante asperges en groene kruidencrumble.

Lees meer