“Mais toast smokey brisket met pickles, mosterdmayonaise, zuurkool en pompoen”

dit heb
je nodig

Alles bestellen

Smokey beef brisket kant en klaar

Per stuks à ca. 1,5 kg
Artikel nr.: 3755149

Bestellen

Casino mais gesneden

Doos 5 stuks à 1 kg
Artikel nr.: 4624012

Bestellen

Pompoencrème

Emmer à 1 lt
Artikel nr.: 4375037

Bestellen

Zuurkool

Pak à 500 gr
Artikel nr.: 4515328

Bestellen

Mosterdmayonaise

Emmer à 1 lt
Artikel nr.: 2314590

Bestellen

Rucola

Bak à 125 gr
Artikel nr.: 4513356

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk recept op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

volg de
instructies

  1. Lek de zuurkool uit en verwarm de pompoencrème.
  2. Schep de mosterdmayonaise in een spuitzak.
  3. Snijd de pickels grof.
  4. Snijd dunne plakken brisket en verwarm deze aan beide kanten in een pan of oven met iets aanhangend jus.
  5. Toast het brood aan beide kanten.
  6. Bouw het gerecht op en maak af met de mosterdmayonaise.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vragen?
neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Yuzu met mango

Chefs Gemak

Yuzu bavarois met mango

Yuzu bavarois met mango, kokos, pecan en munt.

Lees meer
oosterse asperges

Chefs Gemak

Oosterse asperges met omelet

Oosterse asperges met sesamdressing, omelet en cherry tomaat.

Lees meer
Cannelloni asperges

Chefs Gemak

Cannelloni met krokante asperges

Spinazie- en ricottacannelloni met krokante asperges en groene kruidencrumble.

Lees meer