“Melted toast met pulled chicken, mangosalsa en barbecuesaus”

dit heb
je nodig

Alles bestellen

Pulled chicken

Bak à 1 kg
Artikel nr.: 3758101

Bestellen

Rustiek donker gesneden 18mm

Doos 5 stuks à 800 gr
Artikel nr.: 4622785

Bestellen

BBQ hickory smoky saus

Fles à 2500 gr
Artikel nr.: 2311281

Bestellen

Jong belegen plakken

Pak 50 plakken à 20 gr
Artikel nr.: 4390457

Bestellen

Salsa mango habanero

Pot à 1000 gr
Artikel nr.: 2051209

Bestellen

Tomaten salsa

Pot à 1000 gr
Artikel nr.: 2051259

Bestellen

Mesclume sla

Bak à 125 gr
Artikel nr.: 4513306

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk recept op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

volg de
instructies

  1. Besmeer het brood met de tomaten salsa.
  2. Beleg het met kaas, pulled chicken, sla en besmeer het met mango salsa.
  3. Herhaal dit nog twee keer en eindig met kaas op de bovenste plak brood.
  4. Bak het af in de oven ± 8 minuten op 230 graden.
  5. Serveer het met barbecuesaus.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vragen?
neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Yuzu met mango

Chefs Gemak

Yuzu bavarois met mango

Yuzu bavarois met mango, kokos, pecan en munt.

Lees meer
oosterse asperges

Chefs Gemak

Oosterse asperges met omelet

Oosterse asperges met sesamdressing, omelet en cherry tomaat.

Lees meer
Cannelloni asperges

Chefs Gemak

Cannelloni met krokante asperges

Spinazie- en ricottacannelloni met krokante asperges en groene kruidencrumble.

Lees meer