“Truffel ravioli met pulled chicken, arrabbiata saus en tuinkers”

dit heb
je nodig

Alles bestellen

Pulled chicken

Bak à 1 kg
Artikel nr.: 3758101

Bestellen

Ravioli truffel

Bak à 1 kg
Artikel nr.: 4656479

Bestellen

Arrabbiata saus

Emmer à 1 lt
Artikel nr.: 2314657

Bestellen

Ratatouille 20 mm

Bak à 1 kg
Artikel nr.: 4524056

Bestellen

Tuinkers

Per bakje
Artikel nr.: 4514099

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk recept op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

volg de
instructies

  1. Kook de ravioli 3-4 minuten al dente.
  2. Verwarm de pulled chicken in de oven op 180 graden (5-6 minuten).
  3. Verwarm de ravioli met een beetje olie, peper en zout en de arrabbiata saus en dresseer het gerecht.
  4. Garneer het af met tuinkers.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vragen?
neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Yuzu met mango

Chefs Gemak

Yuzu bavarois met mango

Yuzu bavarois met mango, kokos, pecan en munt.

Lees meer
oosterse asperges

Chefs Gemak

Oosterse asperges met omelet

Oosterse asperges met sesamdressing, omelet en cherry tomaat.

Lees meer
Cannelloni asperges

Chefs Gemak

Cannelloni met krokante asperges

Spinazie- en ricottacannelloni met krokante asperges en groene kruidencrumble.

Lees meer