“Wildstoof risotto met spruiten, bospeen en walnoten”

dit heb
je nodig

Alles bestellen

Ree stoofschotel in saus kant en klaar

Doos 4 zakken à 1 kg
Artikel nr.: 3759117

Bestellen

Rijst/riso voorgekookt

Zak à 1 kg
Artikel nr.: 4639318

Bestellen

Wild jus

Pak à 1 lt
Artikel nr.: 3757228

Bestellen

Kookroom 20% original

Fles à 1 lt
Artikel nr.: 4300000

Bestellen

Bospeen geschrapt

Zak à 1 kg
Artikel nr.: 4511285

Bestellen

Spruiten schoon

Per kilo
Artikel nr.: 4528040

Bestellen

Walnoten stukjes light

Bak à 1000 gr
Artikel nr.: 2737487

Bestellen

Affila cress

Per bakje
Artikel nr.: 4534013

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk recept op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

volg de
instructies

    1. Rooster de walnoten in de oven op 160 graden voor 8 minuten.
    2. Rooster de bospeen en spruiten op ± min 180 graden met 20% stoom voor 10 minuten.
    3. Verwarm de risotto met 1/4 wildjus, 1/4 room en wildstoof tot een smeuïge massa.
    4. Garneer het gerecht af met de bospeen/ spruiten, walnoten en affila cress.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vragen?
neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Yuzu met mango

Chefs Gemak

Yuzu bavarois met mango

Yuzu bavarois met mango, kokos, pecan en munt.

Lees meer
oosterse asperges

Chefs Gemak

Oosterse asperges met omelet

Oosterse asperges met sesamdressing, omelet en cherry tomaat.

Lees meer
Cannelloni asperges

Chefs Gemak

Cannelloni met krokante asperges

Spinazie- en ricottacannelloni met krokante asperges en groene kruidencrumble.

Lees meer