Maandag 13 februari vrije inloop tussen 12.00 en 15.00 uur
Locatie: Kookstudio op Ambacht 3, Oostzaan
Minibeurs waarin alle soorten burgers, vlees en groente, worden geregen, geproefd en getopt.
De traditionele saté maar ook andere heerlijke spiesen van diverse soorten vlees, groente, vis of vleesvervangers met een unieke smaak. Melanges, kruiden, marinades en sauzen… alle ingrediënten zijn aanwezig om inspiratie op te doen voor uw eigen unieke saté.
Met de burgers gaan we ook niet de bekende paden bewandelen maar willen u verrassen met varianten van groente, zeewier maar ook burgers van vis en kip. Uiteraard mag daar een mooi broodje niet bij ontbreken.
De volgende leveranciers gaan u inspireren:
Chaupain, Remia, Ragazzi, LA Streetfood, Vegan Boys, Tindle, Beyond, Verstegen, Stylepoint, V&S, Knook groenten, Bresc, Meesterkruiden, Yindee, Tebben, Violife, La Vie
Komt u inspiratie opdoen? Schrijf u in voor deze middag!
Maandag 20 februari vrije inloop tussen 11.00 en 17.00 uur
Locatie: Ambacht 3 & 14, Oostzaan
Elk uur beginnen er nieuwe workshops in alle ruimtes door het Experience Center en in de groothandel. Wij nodigen relaties en niet-relaties uit om langs te komen op deze inspiratiedag.
Alle kennis zetten wij in op gemak om de strandpaviljoens & seizoens-horeca klaar te stomen voor het hoogseizoen! Bekijk ons complete programma om deel te nemen aan de diverse workshops deze dag, elk uur kunt u aanwezig zijn bij een ander interessant onderwerp! Geef u snel op want vol = vol.
Wij laten zien wat er allemaal mogelijk is, laat u inspireren door echte kenners! Onder andere Lavazza, Chaupain, De Cocktailclub, Stylepoint, JustHoreca, Rational en De Hollandse Pilsener Fabriek zullen aanwezig zijn.
Maandag 6 maart
Locatie: Ambacht 14, Oostzaan
Meer informatie volgt.
Maandag 13 maart van 11:00 tot 14:00 uur.
Locatie: Kooklab, Ambacht 3, Oostzaan
Meer informatie volgt.
Maandag 20 maart
Locatie: Ambacht 14, Oostzaan
Meer informatie volgt.
Maandag 3 april
Locatie: Ambacht 14, Oostzaan
Als afsluiting van het workshopseizoen en als opening van het horecaseizoen nodigen we u uit voor een ouderwets gezellige middag BBQ'en. Deze middag gaan we geen traditioneel vlees bereiden op de BBQ, maar willen we u een mooi alternatief laten zien en proeven. Lekkere verrassende gerechten voor al uw gasten!
Laat u inspireren door de mooiste merken: Bresc, De Cocktailclub, De Hollandse Pilsener Fabriek, Remia, Maza, Chaupain, Bieze, Verstegen, LA Streetfood, Beemster aardappelen, Knook AGF, Ragazzi, Joost & Paul en Pain de Mer.
De organisatie is voor commerciële doeleinden gerechtigd beelden/of geluidsopnamen te (doen) maken van het evenement, de deelnemers en de leveranciers en deze opnamen te verveelvoudigen en/of openbaar te (doen) maken in welke vorm en op welke wijze dan ook. Door aanmelden voor het evenement en/of door betreding van de locatie van het evenement, verleent de deelnemer en leverancier onvoorwaardelijk toestemming tot het maken van voornoemde opnamen en de bewerking, openbaarmaking en exploitatie daarvan, zonder dat de organisator of een aan deze vennootschap gelieerde vennootschap enige vergoeding aan de deelnemende partijen verschuldigd is of zal zijn.