“Luxe pita met gegrilde porchetta, truffelmayonaise & little gem.”

dit heb
je nodig

Alles bestellen »

Ragazzi buikspek

Buikspek

Per stuk à 1 kilo
Art.nr.: 3713014

Bestellen
Chaupain Pitabrood

Pitabrood

Doos 30 stuks à 150 gram
Art.nr.: 4625060

Bestellen
Little gem

Little gem

Pak 4 stuks
Art.nr.: 4513512

Bestellen
Remia Truffelmayonaise

Truffelmayonaise

Fles à 800 ml
Art.nr.: 2312304

Bestellen
Hollandse tomaten

Tomaten

Per kilo
Art.nr.: 4510930

Bestellen
VHC zigeunersalade

Zigeunersalade

Tray 2 potten à 2,4 liter
Art.nr.: 2023232

Bestellen
Colavita citroenolie

Citroenolie

Fles à 25 ml
Art.nr.: 2510429

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk gerecht op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

Meer over onze Chef-kok

volg de
instructies

  1. Steek de barbecue aan en verhit deze tot 200 °C directe hitte. Verwarm de contactgrill op 220 °C.
  2. Snijd de tomaat in plakken en pluk de sla.
  3. Grill de porchetta kort en bondig op de barbecue.
  4. Snijd de pita doormidden en besmeer de binnenkant met truffelmayonaise.
  5. Beleg de pita vervolgens met tomaat, little gem, de gegrilde porchetta, zoetzure groenten en breng deze op smaak met citroenolie.
  6. Grill de sandwich onder de contactgrill.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vraag het
aan de chef

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.