“Welkom op onze #linkinbio pagina! Hieronder vind je de handige links terug naar actuele items die wij hebben gedeeld op onze Instagram pagina of nieuw op onze website zijn toegevoegd.”
Chefs Gemak
Oosterse pompoen soep met geplukte sucade en tijm.
Chefs Gemak
Witte chocolade bross met brownie, chocolade kroepoek en chocoladesaus.
Chefs Gemak
Schelvis met knolselderij en langoustine saus.
Inspiratie
20 mei 2025 vanaf 11:30 uur
Ga je met ons mee op safari?
Workshop
17 maart 2025 vanaf 11.00
Ontdek hoe lekker en veelzijdig plantaardig koken kan zijn!
Workshop
17 maart 2025 vanaf 10.00
Krijtborden zijn een krachtig communicatiemiddel voor jouw horecazaak!
De vleesmarkt staat voor grote uitdagingen. Het aanbod van slachtrunderen is de laatste tijd sterk afgenomen door diverse ontwikkelingen, zoals het stoppen van melkveehouders door overheidsmaatregelen, de uitbraak van blauwtong en tekorten aan dierlijk eiwit.
Lees meerIn de podcast "De Stamtafel" schuiven chef-koks Rik van Diepen (VHC Jongens) en Emiel Oosting (VHC ActiFood) aan als gastvrijheidsprofessionals.
Lees meerAls één van de initiatiefnemers heeft VHC Jongens, samen met vijf andere horecagroothandels, een brancheorganisatie opgericht.
Lees meerRecept
Surf en Turf met langoustine kreeften jus, kreeften bitterbal en grainfed biefstuk.
Recept
Koning croissantjes met slagroom, lemon curd en hand sinaasappel.
Recept
Cannelloni met vlees, gegrilde radicchio, bechamel saus en gorgonzola.