“Het keurmerk van Amsterdam Made helpt consumenten bij het kiezen voor producten die bijdragen aan een verantwoorde levensstijl.”

wie is
Amsterdam Made?

Amsterdam Made is een platform dat focust op duurzame producten. Ze hebben als doel om consumenten bewust te maken van een verantwoorde levensstijl. Dankzij het Amsterdam Made keurmerk wordt het voor consumenten makkelijker om duurzame producten van eigen bodem te vinden.

VHC Jongens is partner van Amsterdam Made en draagt bij aan het kiezen voor producten die bijdragen aan een verantwoorde levensstijl.

“Het platform groeit snel en ondersteunt meer dan 170 lokale duurzame bedrijven op het gebied van zichtbaarheid, het delen van kennis en het verkopen van producten. VHC Jongens is één van die bedrijven.”

waarom
Amsterdam Made?

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in onze maatschappij en Amsterdam Made speelt hier goed op in. Het platform streeft ernaar om Nederland op de kaart te zetten als een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig producerend land.

VHC Jongens ondersteunt dit doel en ziet Amsterdam Made als een belangrijke partner. Deze samenwerking helpt om de duurzame producten van VHC Jongens onder de aandacht te brengen bij consumenten. Door het Amsterdam Made keurmerk weten consumenten zeker dat ze kiezen voor producten die lokaal geproduceerd zijn met ingrediënten van eigen bodem. Dit stimuleert een bewuste levensstijl en draagt bij aan een schonere planeet.

Naar de website »

meer van
Amsterdam Made

Alles van Amsterdam Made
VHC Jongens is partner van Amsterdam Made en draagt bij aan het kiezen voor producten die bijdragen aan een verantwoorde levensstijl.

Partner

Amsterdam Made

Het keurmerk van Amsterdam Made helpt consumenten bij het kiezen voor producten die bijdragen aan een verantwoorde levensstijl.

Lees meer

Anneke Kanters
Hoofd order & receptie

meer weten
over deze partner?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.