27 januari 14.00 tot 17.00 | Versterkerstraat 12, Almere

“HACCP training, verplichte kost. De hygiënecode HACCP is een voedselveiligheidssysteem waarmee je als ondernemer aantoont dat er veilig met voedsel wordt omgegaan en dat alle mogelijke risico’s worden beperkt.”

Gratis aanmelden »

wat je kunt verwachten
van deze training

  • Gratis training t.w.v. €180,-
  • Hygiënecode HACCP
  • Interactieve training
  • Leer over allergenen
  • Bewijs van deelname

HACCP training
verplichte kost

De hygiënecode HACCP is een voedselveiligheidssysteem waarmee je als ondernemer aantoont dat er veilig met voedsel wordt omgegaan en dat alle mogelijke risico’s worden beperkt. Docenten van het Horeca Vakcollege leren jou in deze interactieve training een praktische vertaling te geven aan de regels uit het hygiëne handboek.

Gratis aanmelden »
Vis gewassen onder de kraan met rubberen handschoenen volgens de HACCP regels

meld je aan
voor deze gratis training


Training t.w.v. €180,-

Annet van Lohuizen
Senior Accountmanager

vragen over
dit evenement?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.