Deze inspiratiesessie laat je ervaren dat het een goed idee is om “de wereld mooier te koken”.
Gratis aanmelden »

Save the date!
20 mei van 11:30 tot 16:00 uur

Op 20 mei kunnen horecaondernemers en chefs uit Noord-Holland ervaren dat het een goed idee is om “de Wereld Mooier te Koken”. Dit event vindt plaats in de Week van de Biodiversiteit en wordt onder andere door Dutch Cuisine georganiseerd in het kader van hun nieuwe Biodiversiteit op je Bord programma. Onderdeel van het programma is zowel een weidevogel- als een biodiversiteitsafari!

Wat is Biodiversiteit op je Bord?
Biodiversiteit op je Bord maakt het voor de horeca aantrekkelijk om producten te gebruiken die bijdragen aan meer natuur en een aantrekkelijk landschap. Onder andere KHN-Amsterdam en KHN Noord-Holland-Zuid ondersteunen dit initiatief omdat deelname eraan praktisch is en zowel goed is voor de biodiversiteit als voor de horeca zelf. Andere partners van Biodiversiteit op je Bord zijn onder andere BookDinners, Food Inspiration, Wereldnatuurfonds, Naturalis en het ministerie LVVN. Zij zorgen onder andere voor draagvlak en exposure bij de consument. Specifiek in Noord-Holland stimuleren de provincie, de gemeenten Amsterdam en Haarlem en VHC Jongens het programma. Zo wordt Biodiversiteit op je Bord tijdens Amsterdam 750 op het schild gehesen. Zie ook deze op de horecagast gerichte video.

Wat gaat er gebeuren?
Tijdens het event legt Dutch Cuisine uit hoe Biodiversiteit op je Bord werkt en welke voordelen de horeca krijgt als ze bij het programma aansluit. Een al aangesloten horecaondernemer vertelt over de ervaringen tot op heden en VHC Jongens laat zien hoe zij klanten helpt om aan de spelregels te voldoen. BookDinners laat zien hoe zij bij Biodiversiteit op je Bord aangesloten horeca bij de consument in het zonnetje zet en ook op andere manieren ondersteunt. Een HRM-expert vertelt waarom profilering met Biodiversiteit op je Bord een goed middel is om vooral jongeren efficiënt te rekruteren en aan je te binden en dus verstandig is voor je personeelsbeleid.

Tijdens deze bijeenkomst staat vooral ook ervaren centraal! VHC Jongens organiseert een proeverij van biodiversiteitvriendelijke producten en als klap op de vuurpijl zijn er de safari’s in het prachtige gebied van Boeren van Amstel onder leiding van een deskundige gids.

Praktische info en aanmelden
Datum: 20 mei van 11:30 tot 16:00 uur
Locatie: Boerderij Bouwlust, Nes aan de Amstel
Aanmelding: Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Meld je daarom z.s.m. aan bij Victor de Lange van Dutch Cuisine: victor@dutch-cuisine.nl .

Voorwaarden
Dit event is primair bedoeld voor horeca uit Noord-Holland. Per bedrijf kunnen zich maximaal twee personen aanmelden. Deelname is gratis, maar als je je aanmeldt wordt ook gerekend op je komst. Bij niet tijdige afmelding of no show wordt € 50 (excl. btw) administratiekosten in rekening gebracht, tenzij er sprake is van overmacht. Je kunt je tot uiterlijk twee werkdagen van tevoren per e-mail afmelden bij victor@dutch-cuisine.nl.

Tot slot
Als je deelneemt aan de safari’s vergeet dan niet om laarzen en eventueel regenkleding mee te nemen! Het wordt een bijzondere ervaring!

Zie ook deze
op de horecagast gerichte video

Annet van Lohuizen
Senior Accountmanager

vragen over
deze inspiratiesessie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.