“In de restaurants van Euro-Toques Nederland wordt ambachtelijk gekookt. De samenwerking met lokale, en streng geselecteerde, landelijke producenten die voldoen aan de huidige duurzaamheid keurmerken, staat garant voor kwaliteit, smaak en behoud van culinaire tradities.”
VHC Jongens werkt samen met Euro-Toques. De missie van Euro-Toques is restaurantbezoekers informeren over het feit dat al haar leden zich richten op ambachtelijk werken met natuurzuivere- en zo mogelijk streek- en seizoensgebonden ingrediënten.
“De missie van Euro-Toques is restaurantbezoekers informeren over het feit dat al haar leden zich richten op ambachtelijk werken met natuurzuivere- en zo mogelijk streek- en seizoensgebonden ingrediënten.”
Naar de website »Partner
In de restaurants van Euro-Toques Nederland wordt ambachtelijk gekookt.
"*" geeft vereiste velden aan
Partner
Met de keukenapparatuur van RATIONAL kunnen horecaondernemers hun productiviteit verhogen, tijd besparen en keukenprestaties verbeteren.
Private Label
Bied je gasten een unieke Texelse smaakervaring met Texels Trots! Ambacht en passie komen samen in heerlijke snacks.
Partner
FHC Formulebeheer beheert drie franchiseformules die ondernemers helpen om te groeien in de foodbranche.
Private Label
Houd je gerechten warm en smaakvol met de Fire & Flame brandpasta.
Partner
Number1 Catering onderscheidt zich door het aanbieden van kwalitatieve en smaakvolle producten.
Partner
Kaasfort Amsterdam is de basis waaruit de kazen worden gedistribueerd naar de horeca.