“In de restaurants van Euro-Toques Nederland wordt ambachtelijk gekookt. De samenwerking met lokale, en streng geselecteerde, landelijke producenten die voldoen aan de huidige duurzaamheid keurmerken, staat garant voor kwaliteit, smaak en behoud van culinaire tradities.”

Partner De Hollandse Pilsener Fabriek Brouwerij

Partner

De Hollandse Pilsener Fabriek

Premium pilsener met Hollandse nuchterheid gebrouwen sinds 2013.

Lees meer
Vlees Slagerij Groen

Partner

Slagerij Groen

Slagerij Familie Groen is een ambachtelijk slagersbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van vlees in al zijn facetten.

Lees meer
Ruud van der Star Horeca Service

Partner

Van Der Star

Horeca Service Ruud van der Star is al bijna 30 jaar de complete leverancier voor onder andere horeca, pizzeria, schoolkantine, sportvereniging, catering, snackbar.

Lees meer
Lijfering

Partner

Lijfering

Lijfering Drankengroothandel is dé drankenspecialist van Nederland. Onafhankelijk, dus niet gebonden aan één brouwer.

Lees meer
Maxivers

Partner

Maxivers

Maxivers staat voor een samenwerkingsverband tussen onafhankelijke, individuele ondernemers uit alle food & beverage gerelateerde branches; van (dag)vers tot non-food producten en diensten.

Lees meer
Horeca Vakcollege Trainingen

Partner

Horeca Vakcollege

In ons eigen Horeca Vakcollege ‘De Ambacht’ stomen we deelnemers klaar tot gediplomeerd SHV-kok, leermeester of keuken- en bedieningsassistent.

Lees meer
BIGsmilegroep Michel Stavenuiter

Partner

BIGsmilegroep

BIGsmilegroep is onze kerstpakketten afdeling met ruim 45 jaar ervaring in het ontwikkelen, samenstellen, en leveren van kerstpakketten aan gerenommeerde bedrijven in Nederland.

Lees meer
Groenten, Knook AGF

Partner

Knook AGF

De afnemers van Knook AGF zijn grootverbruikers: (horeca)groothandel, hotels, zorginstellingen, horecabedrijven en veel snackbars.

Lees meer
Partner Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam

Partner

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam

Om uw gasten elke dag te kunnen voorzien van de beste, lekkerste en meest verse vis werken wij samen met misschien wel de meest toonaangevende vishandelaar van Nederland: Schmidt Zeevis Rotterdam.

Lees meer
Partner Inspirium

Partner

Inspirium

Op het karakteristieke NDSM-Terrein in Amsterdam-Noord heeft onze partner het Inspirium haar zeer uitgebreide showroom.

Lees meer
Partner Lavazza koffie kopje

Partner

Lavazza

Lavazza – Bluespresso B.V. is exclusief distributeur voor de zakelijke markt van Lavazza in Nederland en België en is een zusterbedrijf van VHC Jongens voor de verkoop en distributie van koffie.

Lees meer
Euro-toques partner VHC Jongens masterclass

Partner

Euro-toques

In de restaurants van Euro-Toques Nederland wordt ambachtelijk gekookt. De samenwerking met lokale, en streng geselecteerde, landelijke producenten die voldoen aan de huidige duurzaamheid keurmerken, staat garant voor kwaliteit, smaak en behoud van culinaire tradities.

Lees meer