“Rode linzen soep met zure room, koriander en kalkoenmerguez”

dit heb
je nodig

Alles bestellen

Rode linzensoep

Emmer à 1 lt
Artikel nr.: 2100072

Bestellen

Fiorino linzen

Blik à 400 gr
Artikel nr.: 2034726

Bestellen

Campina zure room 24%

Pak à 1 lt
Artikel nr.: 1003389

Bestellen

Koriander

Per bos
Artikel nr.: 4510378

Bestellen

Kalkoen Merquez worst (dv)

Pak à 10 st
Artikel nr.: 3741700

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk recept op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

Meer over onze chef-kok »

volg de
instructies

    1. Rooster de kalkoen merguez in een koekenpan op middelmatig vuur met een beetje olie rondom goudbruin.

    2. Verwarm de rode linzen soep, voeg wanneer warm de uitgelekte linzen als extra toe en schep de soep in

    3. Snijd de kalkoen merquez in plakjes en serveer in de soep.

    4. Garneer het gerecht af met vers gesneden koriander en een beetje zure room.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vragen?
neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Yuzu met mango

Chefs Gemak

Yuzu bavarois met mango

Yuzu bavarois met mango, kokos, pecan en munt.

Lees meer
oosterse asperges

Chefs Gemak

Oosterse asperges met omelet

Oosterse asperges met sesamdressing, omelet en cherry tomaat.

Lees meer
Cannelloni asperges

Chefs Gemak

Cannelloni met krokante asperges

Spinazie- en ricottacannelloni met krokante asperges en groene kruidencrumble.

Lees meer