“Zoete aardappel frites met pulled smokey brisket, harissamayonaise, atjar en seroendeng”

dit heb
je nodig

Alles bestellen

Kukta sweet potati fries

Doos 4 zakken à 2,5kg
Artikel nr.: 4662012

Bestellen

Smokey beef brisket k&k ca. 1,5kg

Per stuk
Artikel nr.: 3755149

Bestellen

Harissamayonaise

Emmer à 1 lt
Artikel nr.: 2314558

Bestellen

VHC atjar tjampoer

Tray 2 potten à 2400 ml
Artikel nr.: 2023456

Bestellen

Yindee seroendeng

Zak à 1 kg
Artikel nr.: 2147347

Bestellen

Fajita magic kruiden

Bus à 68 gr
Artikel nr.: 2133304

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk recept op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

Meer over onze chef-kok »

volg de
instructies

    1. Pluk de brisket.

    2. Kook het vocht en voeg bij de geplukte brisket.

    3. Frituur de zoete aardappel frites en breng op smaak met de fajita kruiden.

    4. Top de frites af met de pulled brisket, atjar, seroendeng en harissamayonaise.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vragen?
neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Yuzu met mango

Chefs Gemak

Yuzu bavarois met mango

Yuzu bavarois met mango, kokos, pecan en munt.

Lees meer
oosterse asperges

Chefs Gemak

Oosterse asperges met omelet

Oosterse asperges met sesamdressing, omelet en cherry tomaat.

Lees meer
Cannelloni asperges

Chefs Gemak

Cannelloni met krokante asperges

Spinazie- en ricottacannelloni met krokante asperges en groene kruidencrumble.

Lees meer