“Geniet van een luxe borrelplank vis!”

dit heb
je nodig

Alles bestellen »

Ansjovis

Ansjovis

Bak à 500 gram
Art.nr.: 4370037

Bestellen
Warm gerookte zalmsteak

Warm gerookte zalm

Doos 3 kilo à 165 gram
Art.nr.: 3430402

Bestellen
Citroen

Citroen

Per stuk
Art.nr.: 4516459

Bestellen
Rustiek wit

Brood

Doos 60 stuks à 50 gram
Art.nr.: 4624054

Bestellen
Roomboter rol

Boter

Rol à 500 gram
Art.nr.: 4331732

Bestellen
Cornichons augurkjes

Cornichons

Emmer à 1550 gram
Art.nr.: 2051390

Bestellen
VHC Zilveruitjes

Zilveruitjes

Tray 2 potten à 2400 ml
Art.nr.: 2023159

Bestellen
Smul uien

Smul uien

Pot à 720 ml
Art.nr.: 2324193

Bestellen
Bisque

Bisque

Pot à 400 gram
Art.nr.: 2300185

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk gerecht op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

Meer over onze chef-kok

volg de
instructies

  1. Maak in een pan de bisque warm en bak het brood af.
  2. Zet een pan met ruim water op en breng deze tot 70-80 °C.
  3. Zet het vuur uit en verwarm een in vacuüm verpakte zak de warm gerookte zalm.
  4. Voeg de ansjovis in een bakje en leg de uitjes en cornichons erbij.
  5. Snijd een plak boter af, voeg het brood toe en maak het af met bisque en de warm gerookte zalm.
  6. Garneer eventueel af met citroen en dille.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vraag het
aan de chef

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.