“Sommigen beweren dat de Cocosballen zo’n beetje zijn uitgevonden door Madame Cocos.”

alles van
Madame Cocos

Madame Cocos - Witte Chocolade

Cocosdeeg Witte Chocolade

Emmer à 4 kilo
Art.nr: 2160076

Bestellen
Madame Cocos - Naturel

Cocosdeeg Naturel

Emmer à 4 kilo
Art.nr: 2160050

Bestellen
Madame Cocos - Red Velvet

Cocosdeeg Red Velvet

Emmer à 4 kilo
Art.nr: 2160167

Bestellen
Madame Cocos - Lemon Curd Vegan

Cocosdeeg Lemon Curd Vegan

Emmer à 4 kilo
Art.nr: 2160175

Bestellen

heerlijke recepten van
Madame Cocos

Haar passie voor bakken en liefde voor cocos vormen samen de basis voor een aantal heerlijke recepten. Je herkent dé echte ‘cocosballs en -koeken’ aan de unieke smaak, ze zijn perfect van vorm, krakend krokant en super vers. Dat is de reden waarom Madame Cocos haar uiterste best doet om de cocosballs en – koeken bij haar publiek te krijgen.

Madame Cocos cocosdeeg emmers

Madame Cocos
bakadvies

Bereidingswijze en bakadvies van Madame Cocos is een indicatie en per oven verschillend.

 

  1. Verwarm de oven op 160 °C.
  2. Leg bakpapier op het rooster van de oven.
  3. Maak met behulp van een ijsschep of 2 lepels bollen van 60g en leg ze op het bakpapier.
  4. Plaats het rooster in het midden van de oven.
  5. Bak de bollen af in ongeveer 20 minuten.

 

Stap 5 is uiteraard verschillend per gewicht;

  • Treats 15g op 160 °C ongeveer 10 minuten
  • Treats 15g op 160 °C ongeveer 10 minuten
  • Original 60g op 160 °C ongeveer 20 minuten
  • Vegan varianten + 5 minuten bovenop het basis advies

meer van
Madame Cocos

Alles van Madame Cocos
Madame Cocos cocosdeeg

Promo

Madame Cocos

Vers Cocosdeeg.

Lees meer
Boom receptie Ambacht 14

Verkoop Binnendienst
VHC Jongens

vragen over
dit product?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.