“Surf en Turf met langoustine kreeften jus, kreeften bitterbal en grainfed biefstuk.”

dit heb
je nodig

Alles bestellen »

Ragazzi biefstuk

Grainfed biefstuk

Pak 1 stuk à 160 gram
Art.nr.: 3708130

Bestellen
Blacktiger shrimps gamba's

Gamba’s body pealed

Doos à 750 gram
Art.nr.: 3440039

Bestellen
Holtkamp bitterballen kreeft

Kreeften bitterbal

Doos 45 stuks à 30 gam
Art.nr.: 4614261

Bestellen
Koppert cress affilla

Affila cress

Per bak
Art.nr.: 4534013

Bestellen
Bresc piri piri marinade

Piri piri marinade

Pot à 450 gram
Art.nr.: 2133693

Bestellen
Cavoli Nero palm kool

Cavolo nero

Per kilo
Art.nr.: 4591469

Bestellen
Roseval aardappelen

Roseval aardappelen

Per kilo
Art.nr.: 4505048

Bestellen
Bellamy's lang kreeft saus

Langoustine kreeften saus

Emmer à 500 ml
Art.nr.: 4691003

Bestellen
Joost & Paul Kalfs jus de Veau

Kalfs jus

Pak à 1 liter
Art.nr.: 3757202

Bestellen
Knoflook bol

Knoflook

Per stuk
Art.nr.: 4519122

Bestellen
Rozemarijn

Rozemarijn

Per bos
Art.nr.: 4510740

Bestellen
Roomboter zilver ongezoet

Roomboter

Pak à 250 gram
Art.nr.: 4330081

Bestellen
Sabroso Pomace Olijfolie

Olijfolie

Petfles à 1 liter
Art.nr.: 2512136

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk gerecht op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

Meer over onze chef-kok
Surf en Turf met langoustine kreeften jus, kreeften bitterbal en grainfed biefstuk.

volg de
instructies

  1. Snijd de roseval aardappels in plakken van ±1,5 cm dikte en grill ze aan beide kanten.
  2. Rooster ze in de oven met olijfolie, peper en zout tot ze beetgaar zijn op 180 graden.
  3. Verhit een koekenpan met een scheut olijfolie en rooster hierin het vlees 2 minuten aan beide kanten goudbruin.
  4. Zet het vuur iets lager en voeg een klont roomboter, rozemarijn en knoflook toe.
  5. Bak het vlees 1 minuut lang op gecontroleerd vuur aan beide kanten en leg het vlees op een plateau om te rusten.
  6. Verwarm de vleesjus en langoustine/ kreeften saus apart. Frituur de bitterbal van kreeft en grill de gamba’s. Wok de cavolo nero.
  7. Breng alles op smaak en trancheer het vlees.
  8. Dresseer het bord en maak af met de Affilla Cress.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vraag het
aan de chef

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.