Looptijd: 4 november 2024 - 24 november 2024
Chefs Gemak
Geroosterde eendenbout met stoofpeer, rode kool, pecannoot en vossebes.
04/11/2024 – 24/11/2024
Lees meerWijnstreek
De regio Languedoc vormt samen met Roussilon het grootste wijnbouwgebied van Frankrijk.
04/11/2024 – 24/11/2024
Lees meerHoreca vakcollege
1 dag + thuisstudie 12-16 uur
Ontwikkel je kennis over wijn en leer professioneel wijnadvies geven aan gasten. Met de SVH WIJN2-cursus verdiep je je in wijnsoorten, smaakprofielen en het combineren van wijnen met gerechten. Ideaal voor sommeliers en horecaprofessionals die hun wijnkennis willen uitbreiden en upsell will vergroten.
Partner
In ons eigen Horeca Vakcollege ‘De Ambacht’ stomen we deelnemers klaar tot gediplomeerd SVH-kok, leermeester of keuken- en bedieningsassistent.
Chefs Gemak
Wijnland
Unieke wijnstijlen geproduceert met moderne wijnbouwtechnieken.
04/11/2024 – 24/11/2024
Lees meer