“Welkom op onze #linkinbio pagina! Hieronder vind je de handige links terug naar actuele items die wij hebben gedeeld op onze Instagram pagina of nieuw op onze website zijn toegevoegd.”

Wild brochure
Nu online!

Onze nieuwe Wild brochure staat online!

✔️ Met ons assortiment
✔️ Nieuwe recepten met bijpassende wijnen
✔️ Sous vide producten

Lees meer »

De meest gastvrije
terras tips

Hoe zorg je ervoor dat jouw terras de favoriete bestemming wordt? Gastvrijheidsdeskundige Jeannine Sok deelt met ons tips over sfeer, beleving, vaktechnische vaardigheden, actieve verkoop, gerechten, inrichting en logistiek!

Lees meer »

Meld je nu aan voor onze workshops,
trainingen & excursies en laat je inspireren!

Ons workshopprogramma voor het nieuwe seizoen staat online. Koken, proeven, leren, ontdekken – in onze experience centra in Oostzaan en Almere.
Reserveer je plek via de website en laat je inspireren!

Naar het workshopprogramma »

Chefs Gemak
gerechten

Naar Chefs Gemak »
Cannelloni asperges

Chefs Gemak

Cannelloni met krokante asperges

Spinazie- en ricottacannelloni met krokante asperges en groene kruidencrumble.

Lees meer
oosterse asperges

Chefs Gemak

Oosterse asperges met omelet

Oosterse asperges met sesamdressing, omelet en cherry tomaat.

Lees meer
Yuzu met mango

Chefs Gemak

Yuzu bavarois met mango

Yuzu bavarois met mango, kokos, pecan en munt.

Lees meer

trainingen
& evenementen

Naar Experience Center

training

29 september 2025 vanaf 14.00

HACCP Nederlands

Veilig omgaan met voedsel

Lees meer

training

29 september 2025 vanaf 10.00

HACCP English

Handle food safely

Lees meer
bbq

Inspiratie

15 september 2025 - Locatie Almere

Bourgondische BBQ

Een sfeervolle buitenmiddag vol inspiratie voor horecaprofessionals, chefs en keukenteams

Lees meer

laatste
nieuws

Naar de website

Aankondiging – statiegeld

Twee belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot ons assortiment koudgeperste sappen, smoothies en shots.

Lees meer

Aankondiging nieuwe prijzen – vleesmarkt

De vleesmarkt staat voor grote uitdagingen. Het aanbod van slachtrunderen is de laatste tijd sterk afgenomen door diverse ontwikkelingen, zoals het stoppen van melkveehouders door overheidsmaatregelen, de uitbraak van blauwtong en tekorten aan dierlijk eiwit.

Lees meer
Emiel Oosting van VHC ActiFood (links) en Rik van Diepen van VHC Jongens (rechts) laten van zich horen in de podcastserie "De Stamtafel".

De Stamtafel – Dé podcast over gastvrijheid

In de podcast "De Stamtafel" schuiven chef-koks Rik van Diepen (VHC Jongens) en Emiel Oosting (VHC ActiFood) aan als gastvrijheidsprofessionals.

Lees meer

een wereld
vol wijn

Ontdek een wereld vol wijn!
Wijngaarden Spanje

Wijnland

Spanje

Grootse wijngaardoppervlakte ter wereld.

Lees meer
Wijngaarden Frankrijk

Wijnland

Frankrijk

Het meest prestigieuze wijnland ter wereld!

Lees meer
Wijngaarden Italië

Wijnland

Italië

Italië staat wereldwijd bekend als een van de grootste wijnproducenten, vooral dankzij zijn vele inheemse druivenrassen.

Lees meer

recept
inspiratie

Bekijk alle recepten
oosterse asperges

Chefs Gemak

Oosterse asperges met omelet

Oosterse asperges met sesamdressing, omelet en cherry tomaat.

Lees meer
Yuzu met mango

Chefs Gemak

Yuzu bavarois met mango

Yuzu bavarois met mango, kokos, pecan en munt.

Lees meer

Promo

Violife

Violife 100% plant based

Lees meer