“Welkom op onze #linkinbio pagina! Hieronder vind je de handige links terug naar actuele items die wij hebben gedeeld op onze Instagram pagina of nieuw op onze website zijn toegevoegd.”
Onze nieuwe Wild brochure staat online!
✔️ Met ons assortiment
✔️ Nieuwe recepten met bijpassende wijnen
✔️ Sous vide producten
Hoe zorg je ervoor dat jouw terras de favoriete bestemming wordt? Gastvrijheidsdeskundige Jeannine Sok deelt met ons tips over sfeer, beleving, vaktechnische vaardigheden, actieve verkoop, gerechten, inrichting en logistiek!
Lees meer »
Ons workshopprogramma voor het nieuwe seizoen staat online. Koken, proeven, leren, ontdekken – in onze experience centra in Oostzaan en Almere.
Reserveer je plek via de website en laat je inspireren!
Chefs Gemak
Spinazie- en ricottacannelloni met krokante asperges en groene kruidencrumble.
Chefs Gemak
Oosterse asperges met sesamdressing, omelet en cherry tomaat.
Chefs Gemak
Yuzu bavarois met mango, kokos, pecan en munt.
Inspiratie
27 oktober 2025 vanaf 17.00
Een culinaire reis door Noord-Holland. Lokaal, duurzaam en vol smaak
training
17 november 2025 vanaf 14.00
Maak van jouw gastvrijheid een herinnering die blijft
Inspiratie
24 november 2025 vanaf 12.30
Masterclass onder leiding van Yama en VHC Jongens
Twee belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot ons assortiment koudgeperste sappen, smoothies en shots.
Lees meer
De vleesmarkt staat voor grote uitdagingen. Het aanbod van slachtrunderen is de laatste tijd sterk afgenomen door diverse ontwikkelingen, zoals het stoppen van melkveehouders door overheidsmaatregelen, de uitbraak van blauwtong en tekorten aan dierlijk eiwit.
Lees meer
In de podcast "De Stamtafel" schuiven chef-koks Rik van Diepen (VHC Jongens) en Emiel Oosting (VHC ActiFood) aan als gastvrijheidsprofessionals.
Lees meer