In de podcast "De Stamtafel" schuiven chef-koks Rik van Diepen (VHC Jongens) en Emiel Oosting (VHC ActiFood) aan als gastvrijheidsprofessionals.
In podcastserie ‘De Stamtafel’ reist Jeannine Sok heel Nederland door, om met bekende en onbekende gasten uit de horeca te praten over gastvrijheid. Kennis delen staat voorop. Tijdens ongedwongen gesprekken komen onderwerpen aan de orde zoals: tips voor (nog) beter communiceren, gasten leren ‘lezen’ en ontdekken hoe je hun gedrag kan voorspellen en beïnvloeden. Jeannine […]
Lees meerAls één van de initiatiefnemers heeft VHC Jongens, samen met vijf andere horecagroothandels, een brancheorganisatie opgericht.
Geschreven door: Tessa Kok Als één van de initiatiefnemers heeft VHC Jongens, samen met vijf andere horecagroothandels, een brancheorganisatie opgericht. Deze brancheorganisatie, genaamd Foodservice Nederland (FSN), heeft als doel om gezamenlijk op te treden tegen ontwikkelingen die de horecagroothandels hard raken. De zes grootste horecagroothandels van ons land hebben hun krachten gebundeld om een stem […]
Lees meerBij VHC Jongens hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt met de introductie van onze nieuwe bedrijfskleding.
Fotografie: Steven van Kooijk Bij VHC Jongens hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt met de introductie van onze nieuwe bedrijfskleding. Na een grootschalige rebranding, waarbij ons nieuwe logo al te zien is op een groot deel van de vrachtwagens, het pand en de website, prijkt dit nu ook op de nieuwe bedrijfskleding. Deze stap versterkt […]
Lees meer‘Mijn Melk’, VHC Jongens én brunchketen Teds werken samen.
Geschreven door: Steffen van Beek Samenwerking – ‘Mijn Melk’, de melk die direct van de koe op de boerderij wordt verwerkt en gebotteld, krijgt steeds meer bekendheid in Nederland. Niet alleen door de ‘Mijn Melk’-boeren die er ondersteuning aan geven en de supermarkten die het verkopen, maar ook door foodservicebedrijven zoals groothandel VHC Jongens en […]
Lees meerWij informeren u graag over de laatste informatie betreft de belangrijke verandering in ons assortiment in het kader van de Single-Use Plastics (SUP).
Wij informeren u graag over de laatste informatie betreft de belangrijke verandering in ons assortiment in het kader van de Single-Use Plastics (SUP). In Nederland worden jaarlijks zo’n 7 miljard wegwerpbekers en voedselverpakkingen weggegooid. Deze verpakkingen eindigen helaas lang niet allemaal in de afvalbak, maar een gedeelte belandt op straat als zwerfafval. Tijd om actie […]
Lees meerVHC Jongens en Rijkswaterstaat starten een pilot om te testen hoe een elektrische vrachtwagen zo schoon en effectief mogelijk producten kan leveren aan de horeca in de binnenstad van Amsterdam.
Geschreven door: Joyce Duivenvoorde, persvoorlichter Rijkswaterstaat duurzame bevoorrading met een elektrische vrachtwagen VHC Jongens en Rijkswaterstaat starten een pilot om te testen hoe een elektrische vrachtwagen zo schoon en effectief mogelijk producten kan leveren aan de horeca in de binnenstad van Amsterdam. Horecagroothandel VHC Jongens heeft hiervoor als eerste in Nederland een elektrische, relatief kleine […]
Lees meer