Middels dit bericht informeren wij jou over onze organisatie tijdens hemelvaart en pinksteren. Aangezien er tijdens de feestdagen niet bezorgd wordt, zijn wij genoodzaakt om bepaalde routes te verschuiven.
In podcastserie ‘De Stamtafel’ reist Jeannine Sok heel Nederland door, om met bekende en onbekende gasten uit de horeca te praten over gastvrijheid. Kennis delen staat voorop. Tijdens ongedwongen gesprekken komen onderwerpen aan de orde zoals: tips voor (nog) beter communiceren, gasten leren ‘lezen’ en ontdekken hoe je hun gedrag kan voorspellen en beïnvloeden. Jeannine […]
Lees meerTwee belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot ons assortiment koudgeperste sappen, smoothies en shots.
Onze leverancier Vrumona is momenteel bezig met het verbeteren van de vorig jaar nieuw geplaatste productlijn. Tijdens deze werkzaamheden doen zij hun uiterste best om de voorraden op peil te houden. Helaas moeten zij melden dat enkele producten tijdelijk niet leverbaar zijn.
De vleesmarkt staat voor grote uitdagingen. Het aanbod van slachtrunderen is de laatste tijd sterk afgenomen door diverse ontwikkelingen, zoals het stoppen van melkveehouders door overheidsmaatregelen, de uitbraak van blauwtong en tekorten aan dierlijk eiwit.
In de podcast "De Stamtafel" schuiven chef-koks Rik van Diepen (VHC Jongens) en Emiel Oosting (VHC ActiFood) aan als gastvrijheidsprofessionals.
In podcastserie ‘De Stamtafel’ reist Jeannine Sok heel Nederland door, om met bekende en onbekende gasten uit de horeca te praten over gastvrijheid. Kennis delen staat voorop. Tijdens ongedwongen gesprekken komen onderwerpen aan de orde zoals: tips voor (nog) beter communiceren, gasten leren ‘lezen’ en ontdekken hoe je hun gedrag kan voorspellen en beïnvloeden. Jeannine […]
Lees meerAls één van de initiatiefnemers heeft VHC Jongens, samen met vijf andere horecagroothandels, een brancheorganisatie opgericht.
Geschreven door: Tessa Kok Als één van de initiatiefnemers heeft VHC Jongens, samen met vijf andere horecagroothandels, een brancheorganisatie opgericht. Deze brancheorganisatie, genaamd Foodservice Nederland (FSN), heeft als doel om gezamenlijk op te treden tegen ontwikkelingen die de horecagroothandels hard raken. De zes grootste horecagroothandels van ons land hebben hun krachten gebundeld om een stem […]
Lees meerBij VHC Jongens hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt met de introductie van onze nieuwe bedrijfskleding.
VHC Jongens en Rijkswaterstaat starten een pilot om te testen hoe een elektrische vrachtwagen zo schoon en effectief mogelijk producten kan leveren aan de horeca in de binnenstad van Amsterdam. Horecagroothandel VHC Jongens heeft hiervoor als eerste in Nederland een elektrische, relatief kleine vrachtwagen met koel- en vriescompartimenten van 7,5 ton aangeschaft.