In de podcast "De Stamtafel" schuiven chef-koks Rik van Diepen (VHC Jongens) en Emiel Oosting (VHC ActiFood) aan als gastvrijheidsprofessionals.

Geplaatst op 30 oktober 2024

In podcastserie ‘De Stamtafel’ reist Jeannine Sok heel Nederland door, om met bekende en onbekende gasten uit de horeca te praten over gastvrijheid. Kennis delen staat voorop. Tijdens ongedwongen gesprekken komen onderwerpen aan de orde zoals: tips voor (nog) beter communiceren, gasten leren ‘lezen’ en ontdekken hoe je hun gedrag kan voorspellen en beïnvloeden. Jeannine ontwikkelde ‘gastologie’, de psychologie van de gast, tot ambacht. Ze groeide op in de horeca en schreef verschillende boeken, glossy’s en columns over gastvrijheid.

Jeannine tijdens de podcast aflevering in gesprek met Rik van Diepen en Emiel Oosting van VHC Jongens en VHC ActiFood.

Jeannine tijdens de podcast aflevering in gesprek met Rik van Diepen en Emiel Oosting van VHC Jongens en VHC ActiFood.

 

VHC chef-koks aan tafel bij Jeannine

In deze aflevering praten Rik van Diepen van VHC Jongens en Emiel Oosting van VHC ActiFood je bij over hun visie op gastvrijheid. Hier in zal ook het nieuwste concept Chefs Gemak verder worden toegelicht, wat dé oplossing is voor het grootste probleem in de horeca; het personeelstekort.

Luister deze Spotify podcast nu via onderstaande button!

Emiel Oosting van VHC ActiFood (links) en Rik van Diepen van VHC Jongens (rechts) laten van zich horen in de podcastserie "De Stamtafel".

Emiel Oosting van VHC ActiFood (links) en Rik van Diepen van VHC Jongens (rechts) laten van zich horen in de podcastserie “De Stamtafel”.

Tijdens de aflevering van De Stamtafel kwam VHC's nieuwste concept Chefs Gemak aan bod met de nieuwste serie aan najaarsgerechten.

Tijdens de aflevering van De Stamtafel kwam VHC’s nieuwste concept Chefs Gemak aan bod met de nieuwste serie aan najaarsgerechten.