“Reestoof pie met salade, cranberries, pompoen en baquette”

dit heb
je nodig

Alles bestellen

Ree stoofschotel in saus kant en klaar

Doos 4 zakken à 1 kg
Artikel nr.: 3759117

Bestellen

Bladerdeegplakken roomboter 3mm

Doos à 10 kg
Artikel nr.: 4635499

Bestellen

Pompoen blok 20mm

Zak à 1 kg
Artikel nr.: 4533916

Bestellen

Cranberry diepvries

Zak à 340 gr
Artikel nr.: 4516011

Bestellen

Rucola

Bak à 125 gr
Artikel nr.: 4513356

Bestellen

Vloeibaar eigeel scharrel

Pak à 1 kg
Artikel nr.: 4220258

Bestellen

Baguet rustiek wit

Doos 16 stuks à 440 gr
Artikel nr.: 4624070

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk recept op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

volg de
instructies

  1. Schep de reestoof in een oven bestendige pan of schaaltje.
  2. Snijd het bladerdeeg rondom 2 cm ruimer uit dan de pan of schaaltje, vorm deze eromheen en smeer af met ei.
  3. Gaar de pie in de oven van 200 graden voor 15-20 minuten gaar.
  4. Gaar de pompoen blokjes in de oven 8-10 minuten op 180 graden met 20% stoom.
  5. Kook 1 deel water met 1 deel suiker, breng aan de kook en laat afkoelen.
  6. Wel de cranberries 10 minuten in het suikerwater, lek uit en meng met de pompoen en rucola tot een salade.
  7. Bak de baquette af en serveer apart.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vragen?
neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Yuzu met mango

Chefs Gemak

Yuzu bavarois met mango

Yuzu bavarois met mango, kokos, pecan en munt.

Lees meer
oosterse asperges

Chefs Gemak

Oosterse asperges met omelet

Oosterse asperges met sesamdressing, omelet en cherry tomaat.

Lees meer
Cannelloni asperges

Chefs Gemak

Cannelloni met krokante asperges

Spinazie- en ricottacannelloni met krokante asperges en groene kruidencrumble.

Lees meer