Bij VHC Jongens hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt met de introductie van onze nieuwe bedrijfskleding.

Geplaatst op 25 juni 2024

Fotografie: Steven van Kooijk

Bij VHC Jongens hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt met de introductie van onze nieuwe bedrijfskleding. Na een grootschalige rebranding, waarbij ons nieuwe logo al te zien is op een groot deel van de vrachtwagens, het pand en de website, prijkt dit nu ook op de nieuwe bedrijfskleding. Deze stap versterkt onze visuele identiteit en benadrukt onze toewijding aan professionaliteit en uniformiteit.

 

het nieuwe logo

Ons nieuwe logo, dat een modern en fris ontwerp heeft, is inmiddels een vertrouwd gezicht geworden op de wegen en bij onze vestigingen. De rebranding is bedoeld om ons imago te vernieuwen en beter aan te laten sluiten bij ons groeiende marktaandeel en onze ambities. Het logo is een belangrijk symbool van deze transformatie en staat voor betrouwbaarheid, innovatie en klantgerichtheid (met een glimlach).

Nieuwe bedrijfskleding VHC Jongens als zwart vest gedragen door bezorger met vrachtwagen op de achtergrond

Bedrijfskleding VHC Jongens als zwart vest gedragen door één van onze bezorgers.

 

bedrijfskleding met een nieuwe uitstraling

De nieuwe bedrijfskleding speelt een cruciale rol in het versterken van onze merkidentiteit. De kledinglijn is ontworpen om zowel stijlvol als functioneel te zijn, met veel aandacht voor comfort en representativiteit. Door het logo prominent op de bedrijfskleding te borduren, wordt niet alleen de herkenbaarheid van ons merk vergroot, maar wordt ook een gevoel van trots en saamhorigheid onder onze medewerkers bevorderd.

Twee trotse bezorgers gekleed in nieuwe bedrijfskleding VHC Jongens met vrachtwagen op de achtergrond

Twee trotse bezorgers gekleed in nieuwe bedrijfskleding VHC Jongens met een vrachtwagen op de achtergrond.

 

positieve feedback van medewerkers

Onze medewerkers hebben enthousiast gereageerd op de nieuwe bedrijfskleding. De verbeterde pasvorm, het verhoogde comfort en de zichtbare professionaliteit van de bedrijfskleding worden zeer gewaardeerd.

Nieuwe bedrijfskleding VHC Jongens gedragen met trots door een bezorger in bodywarmer en grijze trui bij een vrachtwagen

Medewerkers reageren enthousiast op de nieuwe bedrijfskleding en wordt met trots gedragen.

 

conclusie

Met de introductie van de nieuwe bedrijfskleding, voorzien van ons vernieuwde logo, zetten we een volgende stap in ons voortdurende moderniseringsproces. Deze ontwikkeling versterkt onze merkidentiteit en draagt bij aan een positieve werkervaring voor onze medewerkers. Het borduren van het logo op de bedrijfskleding benadrukt niet alleen onze professionaliteit en uniformiteit, maar versterkt ook de band tussen onze medewerkers en het merk. Bij VHC Jongens tonen we hiermee opnieuw onze toewijding aan kwaliteit en klantgerichtheid, wat ons blijft onderscheiden in de horecagroothandel.

Nieuwe bedrijfskleding VHC Jongens doorgevoerd in schoenen

Zelfs de schoenen worden subtiel voorzien van logo!