“Porchetta gegrild op de barbecue met spaghetti, paprika & courgette.”

dit heb
je nodig

Alles bestellen »

Ragazzi buikspek

Buikspek

Per stuk à 1 kilo
Art.nr.: 3713014

Bestellen
Soleggiato Zongedroogde tomaten

Zongedroogde tomaten

Pot à 2,9 kilo
Art.nr.: 2323088

Bestellen
Costa Ligure olijven

Olijven

Pot à 800 gram
Art.nr.: 2172526

Bestellen
Spaghetti nestje

Spaghetti nestjes

Zak à 5 kilo
Art.nr.: 4656627

Bestellen
Courgette

Courgette

Per stuk
Art.nr.: 4510261

Bestellen
Puntpaprika

Puntpaprika

Kist à 8 kilo
Art.nr.: 4531655

Bestellen
Knorr Basissaus

Basissaus

Pak à 1 liter
Art.nr.: 2316736

Bestellen
Sabroso olijfolie extra virgin

Olijfolie

Petfles à 1 liter
Art.nr.: 2512110

Bestellen
Tomaten Crumble

Tomaten crumble

Pot à 175 gram
Art.nr.: 2332386

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk gerecht op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

Meer over onze chef-kok

volg de
instructies

  1. Steek de barbecue aan en verhit deze tot 200 °C indirecte hitte.
  2. Verwarm de basissaus en houd deze warm.
  3. Kook een pan met 1 liter water en zout.
  4. Snijd de courgette en puntpaprika in grove stukken.
  5. Grill de porchetta aan beide kanten en breng deze op smaak.
  6. Bak de courgette en paprika op hoog vuur in een koekenpan.
  7. Verwarm de spaghetti nestjes in 45-60 seconden in het water met zout.
  8. Voeg de pasta en basissaus toe aan de groenten en verhit deze kort mee.
  9. Dresseer op een bord en maak het gerecht af met de olijven, zongedroogde tomaten, olijfolie en de crumble.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vraag het
aan de chef

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.