“Porchetta gegrild op de barbecue met ratatouille, roseval aardappel en gepofte trostomaat.”

dit heb
je nodig

Alles bestellen »

Ragazzi buikspek

Buikspek

Per stuk à 1 kilo
Art.nr.: 3713014

Bestellen
Roseval aardappelen

Roseval aardappelen

Per kilo
Art.nr.: 4505048

Bestellen
Ratatouille

Ratatouille

Bak à 1 kilo
Art.nr.: 4524056

Bestellen
Cherrytomaatjes

Cherrytomaatjes

Per kilo
Art.nr.: 4510873

Bestellen
Sabroso olijfolie extra virgin

Olijfolie

Petfles à 1 liter
Art.nr.: 2512110

Bestellen
Vene Cress

Vene cress

Per bak
Art.nr.: 4534188

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk gerecht op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

Meer over onze Chef-kok

volg de
instructies

  1. Verwarm de oven op 180 °C.
  2. Giet de ratatouille mix in een ovenschaal. Breng op smaak met wat olijfolie, peper en zout. Gaar de ratatouille in de oven voor ± 8 minuten.
  3. Leg de trostomaatjes op een ovenplateau en besprenkel de tomaatjes met olijfolie en zeezout. Schuif de tomaatjes voor ± 4 minuten in een oven op 200 °C.
  4. Snijd van de porchetta 2 plakken van een 0,5 cm dik. Gril de porchetta kort aan beide kanten op de barbecue van ± 220 °C.
  5. Rooster de roseval aardappelen ± 6 minuten in een oven op 180 °C.
  6. Dresseer de ratatouille en maak het gerecht op met de porchetta, roseval en tomaatjes.
  7. Maak het gerecht af met olijfolie, peper uit de molen en Vene Cress.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vraag het
aan de chef

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.