“Buikspek teriyaki met noedels.”

dit heb
je nodig

Alles bestellen »

Ragazzi buikspek

Buikspek

Per stuk à 1 kilo
Art.nr.: 3713014

Bestellen
Foreway Sesam Zaad Gerookt

Gerookte sesamzaadjes

Fles à 100 gram
Art.nr.: 2136267

Bestellen
Enkco omelet

Omelet

Doos 50 stuks à 90 gram
Art.nr.: 4618669

Bestellen
Prei

Prei

Per kilo
Art.nr.: 4510633

Bestellen
Rode uien

Rode ui

Per kilo
Art.nr.: 4511144

Bestellen
Go-Tan teriyaki saus

Teriyaki saus

Fles à 1 liter
Art.nr.: 2146597

Bestellen
Katokichi nama ramen noedels

Noedels

Doos 30 stuks à 125 gram
Art.nr.: 4632388

Bestellen
Koppert Cress rock chives (knoflook cress)

Rock chives (knoflook cress)

Doos 16 stuks
Art.nr.: 4593845

Bestellen

bekijk
de video

Zet een heerlijk gerecht op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

Meer over onze Chef-kok

volg de
instructies

  1. Ontdooi de noedels. Snijd de omelet in reepjes. Pel de ui en snijd deze in ¼ ringen. Portioneer het buikspek.
  2. Verhit een koekenpan, doe een klein beetje olie in de pan en rooster het buikspek aan beide kanten krokant. Blus het af met de teriyakisaus en draai het vuur uit.
  3. Verhit een wokpan, voeg een scheut olie toe en wok de rode ui en prei kort en bondig.
  4. Voeg de noedels toe en de 20 gram teriyakisaus. Als alles warm is dresseer je het op een bord.
  5. Garneer het gerecht met de sesamzaad en knoflook cress.

 

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vraag het
aan de chef

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.