“Aziatische gua boa met gegrild buikspek.”

dit heb
je nodig

Alles bestellen »

Ragazzi buikspek

Buikspek

Per stuk à 1 kilo
Art.nr.: 3713014

Bestellen
Hekos witte bun

Gua bao

Doos 28 stuks à 40 gram
Art.nr.: 4652899

Bestellen
Bresc pico de gallo

Pico de gallo

Pot à 1 kilo
Art.nr.: 2133510

Bestellen
Rauwkost Julienne

Rauwkost

Bak à 1 kilo
Art.nr.: 4590784

Bestellen
Lee Kum Lee Hoisin saus

Hoisin saus

Pot à 397 gram
Art.nr.: 2143709

Bestellen
Limoen

Limoen

Per stuk
Art.nr.: 3715648

Bestellen
Sabroso olijfolie extra virgin

Olijfolie

Petfles à 1 liter
Art.nr.: 2512110

Bestellen
Jorda onion crumble

Onion crumble

Pot à 175 gram
Art.nr.: 2332427

Bestellen
Foreway Sesam Zaad Gerookt

Gerookte sesamzaadjes

Fles à 100 gram
Art.nr.: 2136267

Bestellen
Bamboe Prikkers

Bamboe prikker

Zak 250 stuks à 18 cm
Art.nr.: 5374939

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk gerecht op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

Meer over onze chef-kok

volg de
instructies

  1. Verwarm de gua bao zoals aangegeven op de verpakking in een stoomoven.
  2. Snijd het buikspek in plakken van ± 0,5 cm.
  3. Verwarm een grillpan en grill het buikspek aan beide kanten.
  4. Draai het vuur uit en lak het buikspek aan één kant af met hoisin.
  5. Maak het af met geroosterde sesam zaadjes.
  6. Meng de rauwkost met olijfolie, peper en zout.
  7. Haal de verwarmde gua bao broodjes uit de stoomoven en scheur of snijd ze open.
  8. Dresseer het gerecht door de buikspek in de gua bao te leggen en af te maken met de pico de gallo, rauwkost en onion crumble. Maak het geheel af met rasp van een limoen.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vraag het
aan de chef

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.