“Geplukte kalfssukade met een frisse tomatensalade en toast van pitabrood.”

dit heb
je nodig

Alles bestellen »

Ragazzi Kalfssucade lap

Kalfssucade

Per stuk à 1,5 kilo
Art.nr.: 3757111

Bestellen
Harvest Tomaten

Tomaten

Per doos à 5 kilo
Art.nr.: 4591063

Bestellen
Bieslook

Bieslook

Per bos
Art.nr.: 4510138

Bestellen
Chaupain Pitabrood

Pitabrood

Doos 30 stuks à 150 gram
Art.nr.: 4625060

Bestellen
Cress Sakura Rood

Sakura cress

Per bak
Art.nr.: 4590130

Bestellen
Delicious kappertjes

Kappertjes

Pot à 700 gram
Art.nr.: 2038067

Bestellen
Cornichons augurkjes

Cornichons

Emmer à 1550 gram
Art.nr.: 2051390

Bestellen
Knoflook bol

Knoflook

Per stuk
Art.nr.: 4519122

Bestellen
Montebourg Crème fraîche

Crème fraîche

Bak à 1 liter
Art.nr.: 4300216

Bestellen
Sabroso olijfolie extra virgin

Olijfolie

Petfles à 1 liter
Art.nr.: 2512110

Bestellen
Rode uien

Rode ui

Per kilo
Art.nr.: 4511144

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk gerecht op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

volg de
instructies

  1. Snijd de pita in sneetjes van ±1 cm dikte.
  2. Leg de sneetjes op een oven rooster en besprenkel ze ruim met olijfolie.
  3. Breng de sneetjes op smaak met zeezout en veeg hier over een schone teen knoflook.
  4. Bak de toast in een oven van 180 °C in ±8 minuten licht bruin.
  5. Verwarm de kalfssukade, pluk deze grof en meng met de kappertjes, gesneden cornichons, crème fraîche, peper en zout.
  6. Leg en garneer de ring op een bord en voeg hierin de kalfssukade.
  7. Snijd de tomaten in 4 delen. Verwijder de zaadlijsten en snijd vervolgens de tomaten in blokjes.
  8. Breng de tomaat op smaak met peper, zout, rode wijn azijn, gesneden bieslook en gesnipperde rode ui.
  9. Dresseer de tomatensalade op de kalfssukade. Serveer de toast erbij op een bord.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vraag het
aan de chef

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

aanbevolen
artikelen

Naar recepten overzicht
Surf en Turf met langoustine kreeften jus, kreeften bitterbal en grainfed biefstuk.

Recept

Surf en Turf met langoustine kreeften jus

Surf en Turf met langoustine kreeften jus, kreeften bitterbal en grainfed biefstuk.

Lees meer
Echte kaas komt uit de Beemster.

Promo

Beemster kaas

Geef met Beemster kaas smaak aan elk moment. Van een plak voor op de boterham of tosti, heerlijke flakes voor over je pastagerecht, tot aan de meest smaakvolle blokjes kaas voor de borrel.

Lees meer
Koning croissant met slagroom, lemon curd en hand sinaasappel

Recept

Koning croissantjes met slagroom

Koning croissantjes met slagroom, lemon curd en hand sinaasappel.

Lees meer
Texels Trots croquetten

Private Label

Texels Trots

Bied je gasten een unieke Texelse smaakervaring met Texels Trots! Ambacht en passie komen samen in heerlijke snacks.

Lees meer
Chefs Gemak - Gamba's Pil Pil

Chefs Gemak

Gamba’s Pil Pil

Gamba's Pil Pil met ovengroenten.

Lees meer
Chefs Gemak - Luchtige gamba's paprikasoep

Chefs Gemak

Luchtige paprikasoep met gamba’s

Luchtige paprikasoep met gamba's, venkel en koriander.

Lees meer