“Buikspek van de barbecue met wortelcrème & witte asperges.”

dit heb
je nodig

Alles bestellen »

Ragazzi buikspek

Buikspek

Per stuk à 1 kilo
Art.nr.: 3713014

Bestellen
Bellamy's pompoencrème

Pompoencrème

Emmer à 500 ml
Art.nr.: 4691045

Bestellen
Asperges wit

Witte asperges

Per kilo
Art.nr.: 4510055

Bestellen
Ardo tuinerwten diepvries

Tuinerwten

Doos 4 zakken à 2,5 kilo
Art.nr.: 4640315

Bestellen
Roomboter zilver ongezoet

Roomboter

Pak à 250 gram
Art.nr.: 4330081

Bestellen
Cress Sakura Rood

Sakura cress

Per bak
Art.nr.: 4590130

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk gerecht op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

Meer over onze Chef-kok

volg de
instructies

  1. Stook de barbecue op tot 200 °C.
  2. Haal het buikspek uit de verpakking en snijd deze in plakken van 1,5 – 2 cm dik.
  3. Vang het vocht uit de verpakking van het buikspek op in een steelpan.
  4. Haal de asperges uit de verpakking en snijd deze schuin weg.
  5. Grill het buikspek 2 minuten aan beide kanten op de barbecue en maak af met grof zeezout.
  6. Verwarm het kookvocht van de buikspek en warm hierin de asperges op. Breng op smaak met peper en zout.
  7. Verwarm 1 dl water samen met de roomboter. Warm wanneer de boter is gesmolten hierin de doperwten op en breng op smaak.
  8. Dresseer het bord en maak af met een paar takjes sakura cress.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vraag het
aan de chef

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.