“Dungesneden kalfssukade met tonijnmayonaise.”

dit heb
je nodig

Alles bestellen »

Ragazzi Kalfssucade lap

Kalfssucade sous vide

Per stuk à 1,5 kilo
Art.nr.: 3757111

Bestellen
Deepblue Tonijn in olie

Tonijn

Blik à 800 gram
Art.nr.: 2119198

Bestellen
De Vlaendere mayonaise

Mayonaise

Emmer à 10 liter
Art.nr.: 2302800

Bestellen
Rucola

Rucola

Bak à 125 gram
Art.nr.: 4513356

Bestellen
Van Wijck pijnboompitten

Pijnboompitten

Emmer à 3 kilo
Art.nr.: 2737015

Bestellen
Cornichons augurkjes

Cornichons

Emmer à 1550 gram
Art.nr.: 2051390

Bestellen
Delicious kappertjes

Kappertjes

Pot à 720 gram
Art.nr.: 2038067

Bestellen
Jorda caesar crumble

Caesar crumble

Pot à 175 gram
Art.nr.: 2332401

Bestellen
Costa Ligure olijven

Olijven

Pot à 800 gram
Art.nr.: 2172526

Bestellen
Soleggiato Zongedroogde tomaten

Zongedroogde tomaatjes

Pot à 2,9 kilo
Art.nr.: 2323088

Bestellen
Sabroso olijfolie extra virgin

Olijfolie

Petfles à 1 liter
Art.nr.: 2512110

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk gerecht op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

Meer over onze chef-kok

volg de
instructies

  1. Snijd de kalfssukade in dunne plakken en leg op een bord.
  2. Verwarm de bovenkant van de kalfssukade voorzichtig met een gasbrander. Het vlees komt het mooiste tot zijn recht wanneer de kou eraf is.
  3. Meng de tonijn en mayonaise en breng op smaak met peper en zout.
  4. Frituur de helft van de kappertjes.
  5. Snijd de cornichons in dunne plakjes.
  6. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan.
  7. Garneer de tonijnmayonaise op het bord en maak het gerecht af met de kappertjes, gefrituurde kappertjes, cornichons, zongedroogde tomaat, olijven, pijnboompitten, rucola en olijfolie.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vraag het
aan de chef

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

aanbevolen
artikelen

Naar recepten overzicht
Surf en Turf met langoustine kreeften jus, kreeften bitterbal en grainfed biefstuk.

Recept

Surf en Turf met langoustine kreeften jus

Surf en Turf met langoustine kreeften jus, kreeften bitterbal en grainfed biefstuk.

Lees meer
Koning croissant met slagroom, lemon curd en hand sinaasappel

Recept

Koning croissantjes met slagroom

Koning croissantjes met slagroom, lemon curd en hand sinaasappel.

Lees meer
Chefs Gemak - Gamba's Pil Pil

Chefs Gemak

Gamba’s Pil Pil

Gamba's Pil Pil met ovengroenten.

Lees meer
Chefs Gemak - Luchtige gamba's paprikasoep

Chefs Gemak

Luchtige paprikasoep met gamba’s

Luchtige paprikasoep met gamba's, venkel en koriander.

Lees meer
Chefs Gemak - Zomerse gamba's

Chefs Gemak

Zomerse gamba salade

Zomerse gamba’s met een frisse salade, mango chutney, gamba’s en kikkererwten.

Lees meer
Chefs Gemak - Pinsa roll met abrikoos

Chefs Gemak

Pinsa roll met abrikoos

Pinsa roll met abrikoos, geitenkaas en bacon.

Lees meer