volg de
instructies
- Snijd de pita in sneetjes van ±1 cm dikte.
- Leg de sneetjes op een oven rooster en besprenkel ze ruim met olijfolie.
- Breng de sneetjes op smaak met zeezout en veeg hier over een schone teen knoflook.
- Bak de toast in een oven van 180 °C in ±8 minuten licht bruin.
- Verwarm de kalfssukade, pluk deze grof en meng met de kappertjes, gesneden cornichons, crème fraîche, peper en zout.
- Leg en garneer de ring op een bord en voeg hierin de kalfssukade.
- Snijd de tomaten in 4 delen. Verwijder de zaadlijsten en snijd vervolgens de tomaten in blokjes.
- Breng de tomaat op smaak met peper, zout, rode wijn azijn, gesneden bieslook en gesnipperde rode ui.
- Dresseer de tomatensalade op de kalfssukade. Serveer de toast erbij op een bord.
" />
" />
" />
" />
" />
" />
