“Geplukte kalfssukade met een frisse tomatensalade en toast van pitabrood.”

dit heb
je nodig

Alles bestellen »

Ragazzi Kalfssucade lap

Kalfssucade

Per stuk à 1,5 kilo
Art.nr.: 3757111

Bestellen
Harvest Tomaten

Tomaten

Per doos à 5 kilo
Art.nr.: 4591063

Bestellen
Bieslook

Bieslook

Per bos
Art.nr.: 4510138

Bestellen

aan
de slag

Zet een heerlijk gerecht op tafel! Onze culinair adviseur heeft de perfecte ingrediënten alvast voor je uitgezocht. Meer weten over onze culinair adviseur? Klik op de link hieronder en ontdek hoe hij jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt!

volg de
instructies

  1. Snijd de pita in sneetjes van ±1 cm dikte.
  2. Leg de sneetjes op een oven rooster en besprenkel ze ruim met olijfolie.
  3. Breng de sneetjes op smaak met zeezout en veeg hier over een schone teen knoflook.
  4. Bak de toast in een oven van 180 °C in ±8 minuten licht bruin.
  5. Verwarm de kalfssukade, pluk deze grof en meng met de kappertjes, gesneden cornichons, crème fraîche, peper en zout.
  6. Leg en garneer de ring op een bord en voeg hierin de kalfssukade.
  7. Snijd de tomaten in 4 delen. Verwijder de zaadlijsten en snijd vervolgens de tomaten in blokjes.
  8. Breng de tomaat op smaak met peper, zout, rode wijn azijn, gesneden bieslook en gesnipperde rode ui.
  9. Dresseer de tomatensalade op de kalfssukade. Serveer de toast erbij op een bord.

Rik van Diepen
Culinair Adviseur

vraag het
aan de chef

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.