“Jeremy Vermolen is vooral bekend van tv waar hij met zijn programma’s de kijkers inspireert met de lekkerste barbecue gerechten.”

Als chef is hij een echte smaakprofessional en creëert smaken en spijscombinaties tot ze perfect in balans zijn. Wat hij vandaag kookt, wil hij morgen nog beter bereiden en overmorgen tot in perfectie. Nu introduceert hij zijn eigen Relish; het extra complimentje bij jouw gerecht.

 

Wat is het?

Het is een vers product gemaakt van verschillende ingrediënten zoals groenten- en fruitstukjes, maar ook een samenspel tussen de toegevoegde kruiden, specerijen en zuren. Door de combinatie tussen zoet, zuur en zout laat deze Nederlandse Relish zich goed combineren en kun je deze bij tal van gerechten gebruiken. Zowel bij koude als bij warme bereidingen. In de Nederlandse keuken nog onbekend, maar in de Caribische en Zuid-Amerikaanse keuken super populair. Een trend om in de gaten te houden en op in te spelen!

waarom
relish op je
menukaart?

  • Relish haalt de smaak in je gerecht naar boven
  • Geeft mooi visueel effect in gerechten
  • 100 % vegan, glutenvrij en vetarm
  • Verkort de mise-en-place
  • Constante kwaliteit (na openen bewaren in koeling)
  • Geschikt voor warme en koude bereiding
  • Uitermate geschikt voor homemade sauzen
  • In combinatie met mayonaise, rode sauzen
  • Direct te gebruiken en per lepel te doseren
  • Makkelijk werken voor zowel keukenbrigade als bediening
  • Extra toevoeging op je menukaart

2 Smaken, 2 kleuren

Crispy green voor wasabi, sinaasappel & komkommer en red hot voor gember, paprika & ananas in de hoofdrol. De fijngesneden stukjes groenten en fruit zijn op een lage temperatuur verhit zodat ze nog een lekkere stevige bite hebben. Daarna zijn het zuur en de specifieke kruiden en specerijen toegevoegd. De Relish is op deze manier fris, kruidig, spannend, stoer en volledig in balans en zijn de groenten- en fruitstukjes zichtbaar en te proeven.

 

Supplement op jouw menukaart

Zet de Relish op je menukaart als los te bestellen supplement en geef je gast zo de mogelijkheid de salade, borrelplank, pokébowl of broodmandje naar wens uit te breiden met een tipje Relish.

 

Gemaksproduct en verfijnde smaakmaker

Jeremy’s Relish wordt zorgvuldig bereid met verse en pure ingrediënten, die samen met het “zuurtje” zorgen voor de perfect smaakbalans. De Relish is dik van zichzelf en makkelijk te doseren met een lepel of pincet. Denk aan je visgerecht, tosti, hotdog, pizza, hamburger, sushi of uitsmijter.

 

Vegan en authenticiteit

Doordat de Relish vegan is en vetarm zullen veel gasten deze Relish goed waarderen. Het zuurtje bevordert spijvertering en past bij een gezonde en evenwichtige leefwijze. De authentieke smaken zijn aanvullend op andere smaakmakers, vinaigrettes en smaakolie.

 

Grote toepasbaarheid

Jeremy’s Relish haalt de smaak van je gerecht naar boven en past bij verschillende gerechten en diverse keukens. Iedereen in je bedrijf kan ermee aan de slag! Bovendien heeft de Relish een hoog versheidkarakter en constante kwaliteit. Gebruik de Relish in salades, op lunchbroodjes, op kaasplankjes, sushi gerechten, barbecue, tapas, rijst- of groentegerechten en je gerecht krijgt een culinaire boost.

 

Meer over Jeremy's Relish

alles voor
jeremy's relish

Jeremy's Relish - Red Hot

Red Hot

Pot à 1,5 kilo
Art.nr: 23.176.51

Bestellen
Jeremy's Relish - Crispy Green

Crispy Green

Pot à 1,5 kilo
Art.nr: 23.176.43

Bestellen

meer
vega(n)

Bekijk assortiment
Wijngaarden Sicilië

Wijnstreek

Wijnstreek – Sicilië, Italië

Het grootste eiland in de Middellandse Zee, heeft maar liefst 105.000 hectare aan wijngaarden.

Lees meer
Chefs Gemak - Steak bloemkool met granaatappel

Chefs Gemak

Steak bloemkool met granaatappel

Steak bloemkool met chimmichurri, labneh en granaatappel.

Lees meer
Chefs Gemak - Bloemkool fine dining

Chefs Gemak

Bloemkool fine dining

Bloemkool fine dining met doperwten, macadamia en ras el hanout.

Lees meer
Chefs Gemak - Crispy bloemkool burger

Chefs Gemak

Crispy bloemkool burger

Crispy bloemkool burger met cheddar en tomatensalsa.

Lees meer
Redefine Meat Kerstrecepten

Promo

Redefine Meat – Kerstrecepten

Verras jouw gasten tijdens de feestdagen met bijzondere nieuw-vlees* gerechten van Redefine Meat.

Lees meer
Cas & Kas Vegan Bitterballen

Promo

Cas & Kas

De lekkerste vegan bitterballen en croquetten!

Lees meer
Koken met lokale producten tijdens het Boerenjongensdiner.

Inspiratiedag

4 november 2024 vanaf 16.00

Boerenjongensdiner met Leon Mazairac

Leon Mazairac verrast en inspireert tijdens het Boerenjongensdiner!

Lees meer
Unilever De Vegetarische Slager Burger

Inspiratie

Unilever – De Vegetarische Slager

Sinds december 2018 maakt De Vegetarische Slager uit van Unilever's merkenportfolio.

Lees meer
Flora Professional Plant Kookroom

Inspiratie

Flora Professional Plant

Flora Professional Plant is te gebruiken als kookroom om je gerecht mee te verrijken.

Lees meer
Jeremy's Relish Crispy Green saus

Inspiratie

Jeremy’s Relish

Boost your dish!

Lees meer
Redefine Meat Kebab gerecht

Promo

Redefine Meat

New Meat™, de nieuwe generatie vlees.

Lees meer
Callebaut zakken

Promo

Callebaut

Geniet meer met NXT Chocolade.

Lees meer
SNACKWITHBENEFITS snacks

Promo

SNACKWITHBENEFITS

Revolutie op de borrelkaart!

Lees meer
Cuisin'easy assortiment

Promo

Cuisin’easy

Ontwikkeld door chefs voor chefs.

Lees meer
Vegan Visboer broodje visburger

Promo

Vegan Visboer

Al het goede van vis, maar dan beter.

Lees meer
Sapori di Casa Pesto

Private Label

Sapori di Casa

Sapori di Casa is dé smaakmaker voor sauzen, pasta en Italiaanse gerechten.

Lees meer
Voedsel Verbindt

Project

Voedsel Verbindt

Voedsel Verbindt zet zich in voor een duurzaam, regionaal en circulair voedselsysteem.

Lees meer
Biodiversiteit op je Bord

Project

Biodiversiteit Op Je Bord

VHC Jongens omarmt het ‘Biodiversiteit op je Bord’ programma van Dutch Cuisine, een organisatie van en voor chefs.

Lees meer
Boom receptie Ambacht 14

Verkoop Binnendienst
VHC Jongens

meer
weten over
dit product?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.